Публично състезание

Обявлението е в архива.
5018286

Публикувана на: 12.06.2023

Краен срок: 04.07.2023

Прогнозна стойност: 26000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ - ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО АРДИНО

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0268

„Извършване на въздушно пръскане срещу борова процесионка в горски територии – държавна собственост за нуждите на териториалните поделения на „ЮЦДП“ – Смолян“.
Услугата включва авиобиологична борба срещу вредители по иглолистни дървесни видове чрез ултрамалообемно пръскане в горски територии на площ от 5200 дка в горски територии – държавна собственост в териториалния обхват на ТП „ДГС Ардино“ – 1400 дка, ТП „ДГС Академик Николай Хайтов“ – 600 дка, ТП „ДГС Кирково” – 800 дка, ТП „ДГС Момчилград” – 1000 дка, ТП „ДГС Хисар“ – 800 дка и ТП ДЛС „Женда” – 600 дка. Преди извършване на услугата от страна на Възложителя чрез съответните териториални поделения ще бъдат предоставени технологични планове и скици. Ултрамалообемното пръскане се извършва с летателна техника.

Необходимите препарати за извършване на пръскането ще бъдат предоставени от Възложителя, чрез териториалните поделения, в които ще се извърши услугата. Препаратите са включени в списъка на разрешените за предлагане на пазара продукти за растителна защита, регистрирани торове и подобрители на почвата и/или в Регистъра за ветеринарномедицинските препарати, като е извършена селективност според вредителя на културата, съобразен с климатичните особености за периода, начина на приложение, както и с оглед на опазване на околната среда.
Описанието на площта, която ще се третира, както и периода се съдържа в приложената Техническата спецификация – Приложение № 1 от условията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/309127

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД