Публично състезание

Обявлението е в архива.
5512250

Публикувана на: 31.01.2024

Краен срок: 26.02.2024

Прогнозна стойност: 1969500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХАСКОВО

Уникален номер на поръчката: 00211-2024-0006

Настоящата обществена поръчка е с предмет: Инженеринг - проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР за обект: „Основен ремонт на мостови съоръжения при пътен възел „Орфей“, гр. Хасково“.
            Предеметът на обществената поръчка за инженеринг обхваща три дейности: Дейност 1 - изготвяне на инвестиционен проект във фаза технически проект за горепосочените обекти, Дейност 2 - изграждане на  горепосочения обект по одобрения технически проект и Дейност 3 - упражняване на авторски надзор по време на строителството на обекта.
Основание за възлагане на задачата е незадоволителното експлоатационно състояние на мостовите съоръжения на пътен възел „Орфей“. Мостовите съоръжения са изградени в периода от 1975-1984 години и Община Хасково не разполага с проектна документация от тяхното строителство. Пътен възел „Орфей“ се състои от три броя мостови съоръжение. Два броя пътни надлеза по бул. „Васил Левски“ над бул. „Раковски“ и един по западна пътна връзка, свързваща бул. „Васил Левски“ с бул. „Раковски“.
            През 2022 година е извършено обследване съоръжението, като резултат от това са  изготвени Технически паспорти, Доклади за съществуващото състояние и конструктивно решение – предложение за ремонтни и рехабилитационни работи, които прилагаме към настоящата техническа спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/354692

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД