Публично състезание

Обявлението е в архива.
5927284

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 19.04.2024

Прогнозна стойност: 1216468.35 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ХРИСТО БОТЕВ" - гр. СЪЕДИНЕНИЕ

Уникален номер на поръчката: 03714-2024-0002

Изграждането на сградата на физкултурния салон се извършва съгласно „ПРОГРАМА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ И ОСНОВЕН РЕМОНТ НА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ И ФИЗКУЛТУРНИ САЛОНИ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ УЧИЛИЩА ЗА ПЕРИОДА 2024 - 2027 г.“ на МОН на Република България.
Целта на тази програма е подобряване на спортната култура и физическото възпитание в училищата, чрез предприемането на мерки, които да доведат до изграждане, разширяване и модернизиране на спортната база на училищата и създаване на условия за пълноценното й използване за физическо възпитание и спорт от учениците, както за провеждане на редовните часове, така и на дейности извън учебния план.
Новият физкултурен салон ще бъде разположен на минимално разстояние 6.00 м от училището, като в това разстояние е развита топлата връзка между учебният корус и салона.
Сградата е проектирана на едно ниво и е оптимално близко до съществуващия терен, кота ±0.00 е 30 над прилежащия терен (с оглед изолиране от повърхностни дъждовни води).
Физкултурният салон в план представлява два долепени правогълника с размери 18,96м х 29,94м, състоящ се от висок и нисък обем и топла връзка с размери, оформяща се между източната фасада на съществуващото училище и северната фасада на физкултурния салон.
По пода на всички помещения се предвижда полагане на топлоизолация (XPS) 4ст, полиетиленово фолио и армирана замазка.
Към салона са осигурени и други входове/ изходи- от предвидената топла връзка между новия обект и съществуващото училище, от север към спортните площадки и от юг љм обслужващият път. Тези изходи са предвидени и за евакуационни.
 

URL: https://app.eop.bg/today/372605

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД