Публично състезание

Обявлението е в архива.
5481064

Публикувана на: 16.01.2024

Краен срок: 07.02.2024

Прогнозна стойност: 169041.96 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛЕТНИЦА

Уникален номер на поръчката: 00823-2024-0003

Предметът на обществената поръчка е изпълнение на строително-монтажни работи на обект: „Стадион с обслужваща част – етапно строителство“ – „Втори етап: Обслужваща част“.
Целта на обществената поръчка е избор на изпълнител, който да извърши предвидените в инвестиционния проект за втория етап строителни и монтажни работи, с които ще се извърши строителство на обслужващи помещения (санитарни помещения за посетители и съблекални за 22 души) и ограда от поцинкована мрежа 4 мм с Н=2 м. без текстилна ограда над нея. Предвидените изделия са от готови контейнери, разпределени в две групи – една съблекалня и едно санитарно помещение за посетители.
Предмет на настоящата поръчка е изпълнение на строителни и монтажни работи на строеж: „Стадион с обслужваща част – етапно строителство“ – „Втори етап: Обслужваща част“, в съответствие с одобрен инвестиционен проект и издадено разрешение за строеж при спазване изискванията на Закона за устройство на територията (ЗУТ), подзаконовите нормативни актове по прилагането му и приложимите норми и правила за този вид дейност, включително свързани с осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд и опазване на околната среда.
Целта на настоящата обществена поръчка е да бъде избран независим изпълнител, притежаващ професионална квалификация, практически опит и експертиза в областта на СМР, с оглед постигане на качествено и своевременно изпълнение на дейностите.
 Пълното и детайлно описание на конкретните видове работи за посочения в настоящия раздел обект на интервенция, както и съответното, необходимо количество за изпълнение на поръчката е отразено в изготвената и одобрена пълна техническа документация – инвестиционен проект, с приложени обяснителна записка и количествена сметка.
Подробно описание на изискванията за изпълнение на обществената поръчка, се съдържа в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация.
Участникът следва да посети обекта, предвиден за изпълнение на СМР, за да се запознае с условията на място и да оцени на своя отговорност, за своя сметка и риск всички необходими фактори за подготовката на неговата оферта.
Таг: метални конструкции

URL: https://app.eop.bg/today/351275

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД