Публично състезание

Обявлението е в архива.
5529228

Публикувана на: 13.02.2024

Краен срок: 06.03.2024

Прогнозна стойност: 181700.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ.ИВАН РИЛСКИ" - РАЗГРАД АД

Уникален номер на поръчката: 00757-2024-0002

Предметът на обществената поръчка е доставка, монтаж, настройки, пускане в експлоатация, обучението на персонала, както и гаранционното обслужване и гаранционната отговорност на фабрично нова, неупотребявана, нерециклирана електрохирургична платформа, при Възложителя МБАЛ „Св. Иван Рилски - Разград” АД, град Разград, ул.”Коста Петров” № 2, Операционен блок.

Предлаганата електрохирургична платформа трябва да отговаря на всички поставени за нея минимални изисквания в техническата спецификация, а предлаганият гаранционен срок следва да е минимум 12 месеца, считано от датата на пускане в експлоатация на новодоставената медицинска апаратура. техническите параметри на електрохирургичната платформа са посочени в техническа спецификация, приложение №2 от настоящата документация.
 Под гаранционно обслужване се има предвид изискуемата периодична поддръжка на апаратурата (различна от отстраняването на недостатъци за сметка на Изпълнителя по време на гаранционния срок), която следва да е налице за да важи гаранционната отговорност на производителя.

URL: https://app.eop.bg/today/359375

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД