Публично състезание

Обявлението е в архива.
5664233

Публикувана на: 27.02.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 95000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

Уникален номер на поръчката: 00983-2024-0023

     Предметът на обществената поръчка е избор на изпълнител за периодични доставки на почистващи продукти, хигиенни материали, консумативи и др. за нуждите на Медицински университет „Проф. д-р П. Стоянов“ - Варна, наричани по-долу „стоки/артикули“ или „почистващи продукти“ съгласно Техническа спецификация (Приложение № 1).
     Поръчката включва доставки на стоки, предварително заявени и конкретизирани по вид и количества. Количеството на заявените стоки се определя от Възложителя в зависимост от конкретните потребности и финансовата обезпеченост. Посочените количества в документацията са прогнозни за срока на договора и ще служат при оценяване на офертите. Всеки участник трябва да подаде оферта за всички номенклатури, включени в Техническа спецификация (Приложение № 1). Възложителят си запазва правото да увеличи или намали посочените количества на стоките съобразно нуждите си и финансовата обезпеченост.
     Прогнозните количества, предмет на доставка по обществената поръчка са 67 артикула, общо 27 754 бр., 50 кг., 1 108 опаковки, 13 000 пакета, почистващи продукти, хигиенни материали, консумативи и др. за нуждите на Медицински университет - Варна.
 

URL: https://app.eop.bg/today/360598

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД