Публично състезание

Обявлението е в архива.
5462028

Публикувана на: 09.01.2024

Краен срок: 30.01.2024

Прогнозна стойност: 612550.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КУБРАТ

Уникален номер на поръчката: 00803-2024-0001

Предмет на настоящата обществена поръчка включва извършване на строително- монтажни работи за реконструкция и модернизация на система за външно изкуствено осветление на с. Беловец, с. Бисерци, с. Божурово, с. Горичево. с. Задруга, с. Звънарци, с. Каменово, с. Медовене., с. Мъдрево. с. Равно. с. Савин. с. Севар, с. Сеслав, с. Тертер. с. Точилари, с. Юпер,  гр. Кубрат,  община Кубрат, област Разград, в т.ч. демонтаж на стари и монтаж на нови осветителни тела и рогатки, инсталиране на система за автоматизирано управление, инсталиране на система за мониторинг, изграждане на ФВЦ в град Кубрат и село Бисерци и свързването им директно към съответните мрежи за улично осветление.

Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка е описана и регламентирана в „Техническата спецификация“, както и в Доклада за обследване за енергийна ефективност на система за външно изкуствено осветление и Инвестиционният проект, неразделна част от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/350713

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД