Публично състезание

Обявлението е в архива.
5808162

Публикувана на: 20.03.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 188000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Военномедицинска академия

Уникален номер на поръчката: 00085-2024-0007

Извънгаранционна поддръжка, ремонт, вкл. осигуряване на резервни части и консумативи за пътните превозни средства на ВМА и подчинените ѝ структури

Кратко описание / документация :

 Обект на настоящата обществена поръчка е „услуга” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.
Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в Техническата спецификация, ЧАСТ 2 от документацията за участие.
Предметът на обществената поръчка включва предоставяне на услуги по извънгаранционна поддръжка, ремонт, вкл. осигуряване на резервни части и консумативи за пътните превозни средства на ВМА и подчинените ѝ структури в страната. Дейностите ще се извършват след отправена от Възложителя писмена заявка до Изпълнителя. Посочените количества в Техническите спецификации са индикативни и зависят от текущите потребности на ВМА. В рамката на срока на договора Възложителят има право да заявява дейности по спецификацията до достигане на стойността на договора (пределната финансова рамка), както и да не заявява извършване на дейности в случай, че такива нужди не са конкретно възникнали.
Възложителят има право да променя посочените в Част 2 „Техническа спецификация”  дейности, съобразно нуждите си и реалното състояние на пътните превозни средства, включително да се отказва от извършването на определени видове дейности, както и да заявява такива, които не са включени в техническата спецификация, но спадат и/или са необходими за изпълнение на предмета на обществената поръчка.
Възложителят си запазва правото при необходимост:

  • да променя посочените в Техническата спецификация количества, съобразно нуждите си;
  • да се отказва от дейности, включени в спецификацията, в случай на промяна на нормативната уредба, структурни промени във ВМА, както и при отпадане на необходимостта от извършването им;
  • да заявява нови видове дейности, които не са включени в техническата спецификация, но са в изпълнение на предмета на обществената поръчка; * Под „нови видове” се има предвид: дейности, еквивалентни/сходни с включените в Техническата спецификация.
  • Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД