Публично състезание

Обявлението е в архива.
5319353

Публикувана на: 16.11.2023

Краен срок: 08.12.2023

Прогнозна стойност: 760000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ООД

Уникален номер на поръчката: 00513-2023-0013

Предметът на обществената поръчка предвижда извършване на услуги, осъществявани чрез инкасиране на суми за предоставени услуги - водоснабдяване с питейна вода, отвеждане и пречистване на отпадъчни води от името на възложителя, с технически параметри и характеристики, подробно описани в техническата спецификация.
Обществената поръчка включва следните обособени позиции:
Обособена позиция № 1 - „Инкасиране на суми за извършени услуги - водоснабдяване с питейна вода, отвеждане и пречистване на отпадъчни води в обособени пунктове и с ресурси на Възложителя на територията на обслужвана от „Водоснабдяване и канализация” ООД, гр. Силистра“- 
Обособена позиция № 2 - „Инкасиране на суми в брой за извършени услуги - водоснабдяване с питейна вода, отвеждане и пречистване на отпадъчни води с ресурси на Изпълнителя и с пунктове разположени на територията на Република България с ежедневен обмен на данни“
Прогнозна стойност на обществената поръчка.

Прогнозната стойност на настоящата обществена поръчка е в размер на 760 000 (седемстотин и шестдесет хиляди) лв. без ДДС:

  • Обособена позиция №1: Прогнозната стойност - 220 000 лв. без ДДС.
  • Обособена позиция №2: Прогнозната стойност - 540 000 лв. без ДДС.

Посочените прогнозни стойности за всяка една обособена позиция се явяват стойност на всеки сключен договор по съответната обособена позиция.
Финансиране и начин на плащане.

Финансирането на настоящата обществена поръчка ще се осигури със собствени средства на възложителя. Начинът на плащане на изпълнението на поръчката е посочен в проекта на договор за изпълнение на обществената поръчка.
Мястото на изпълнение на поръчката: Мястото на изпълнение е спрямо обособените позиции.  
При изпълнение на поръчката по обособена позиция №1 следва да се извършва на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Силистра.
При изпълнение на поръчката по обособена позиция № 2 следва да се извършва на територията на Република България.
Срок за изпълнение на поръчката: срокът е обвързан със сключването на договор по съответната обособена позиция, който влиза в сила на посочената дата и е със срок на действие до изпълнение на всички поети от страните задължения по него за срок от 36 (тридесет и шест) месеца или до достигане на стойността на всеки договор, което събитие настъпи по-рано.
Обществената поръчка ще бъде възложена въз основа на „икономически най-изгодната оферта“. Икономически най-изгодната оферта се определя въз основа на критерий за възлагане „най-ниска цена“ по чл. 70, ал. 2, т. 1 от ЗОП.

 

URL: https://app.eop.bg/today/342105

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД