Публично състезание

Обявлението е в архива.
5808161

Публикувана на: 20.03.2024

Краен срок: 10.04.2024

Прогнозна стойност: 853493.63 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИХТИМАН

Уникален номер на поръчката: 00140-2024-0002

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Избор на изпълнител за извършване на СМР по въвеждане на мерки за енергийна ефективност по три обособени позиции:
Обособена позиция № 1 - „Подобряване на енергийната ефективност в Сградата на Кметство с. Борика, находяща се в УПИ I, кв. 8 по плана на с. Борика, община Ихтиман“;
Обособена позиция № 2 – „Подобряване на енергийната ефективност в Сградата на Кметство с. Мирово, находяща се в УПИ V-80, кв. 9 по плана на с. Мирово, община Ихтиман“;
Обособена позиция № 3 – „Подобряване на енергийната ефективност в Сградата на Кметство с. Стамболово, находяща се в УПИ II, кв. 25 по плана на с. Стамболово, община Ихтиман“.
Инвестиционните проекти предвиждат внедряване на мерки за подобряване на енергийната ефективност в сградите на кметства с. Борика, с. Мирово и с. Стамболово включващи: Топлоизолиране на външните стени на сградата; Топлоизолиране на покрива на сградата; Подмяна на дограмата на сградата; Подмяна на осветителни тела; Въведане на отопление с термопомпени агрегати въдух - вода; Изграждане на хибридна фотоволтаична система за производство на електроенергия за собствени нужди; Съпътстващи дейности - ремонт на покривната конструкция, ремонт на електрическата инсталация, вътрешни ремонтни работи за възстановяване на засегнатите елементи на сградите.

URL: https://app.eop.bg/today/369769

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД