Публично състезание

Обявлението е в архива.
5518437

Публикувана на: 06.02.2024

Краен срок: 26.02.2024

Прогнозна стойност: 1045652.49 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ "ВЕЛИЗАР ПЕЕВ"

Уникален номер на поръчката: 01967-2024-0002

Обществената поръчка предвижда:
Ремонт на ЛАБОРАТОРИЯ в Корпус 3,  Ремонт на учебни стаи на ет.ІІІ - 303,304,306,307,308 и 311, Ремонт на покрив на учебен корпус 3, eнергейна ефективност на фасади: доставка и монтаж на PVC дограма; доставка и монтаж тополоизолационна система тип EPS, d= 8 см; полагане на мазилка; грундиране; боядисване и др. Участникът следва да предложи поне два цвята на мазилката/боята в тъмна цветова гама. Полагане на асфалт на дворно пространство.
Обхватът на работа включва осигуряване на необходимите персонал, строителна механизация, оборудване, материали, инструменти и консумативи, необходими за изпълнението на видовете дейности, определени в количествената сметка, в съответствие с изискванията на Възложителя и с наличната техническа документация. Изпълнителят трябва извърши работите, предмет на поръчката, в съответствие с нормативните изисквания, приложимите стандарти и добрите строителни практики.

Пълното описание, обхватът, както условията и изискванията към изпълнението на строителните интервенции, включени в предмета на възлагане, са подробно разписани в настоящите Указания, Техническата документация (техническа спецификация, количествени сметки) и останалия комплект документи, съставляващи цялостната Документация на процедурата.

 

URL: https://app.eop.bg/today/355916

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД