Публично състезание

Обявлението е в архива.
5511868

Публикувана на: 29.01.2024

Краен срок: 20.02.2024

Прогнозна стойност: 1019290.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СИЛИСТРА

Уникален номер на поръчката: 00030-2024-0017

Предметът на поръчката включва проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР на обект: „Технологично обновление и модернизиране на система за външно изкуствено осветление, включително изграждане система за управление и/или мониторинг на потреблението на енергия, и съпътстващи СМР в  с. Калипетрово, с. Айдемир, с. Сребърна и с. Ветрен“  на Община Силистра“.
Обектът, предмет на поръчката, е общинска собственост. Възложителят Община Силистра възнамерява да проектира и извърши технологично обновление и модернизиране на системата за външно изкуствено осветление, включително да изгради система за управление и/или мониторинг на потреблението на енергия в с. Калипетрово, с. Айдемир, с. Сребърна и с. Ветрен, община Силистра.
Изпълнението на поръчката включва следните основни дейности:
•   Дейност 1 – Проектиране: Изготвяне на инвестиционен проект във фаза „работен проект“ по смисъла на ЗУТ за обект: „Технологично обновление и модернизиране на система за външно изкуствено осветление, включително изграждане система за управление и/или мониторинг на потреблението на енергия, и съпътстващи СМР в с. Калипетрово, с. Айдемир, с. Сребърна и с. Ветрен“.
•   Дейност 2 – Строителство/СМР: Изпълнение на СМР на обект/строеж: „Технологично обновление и модернизиране на система за външно изкуствено осветление, включително изграждане система за управление и/или мониторинг на потреблението на енергия, и съпътстващи СМР в с. Калипетрово, с. Айдемир, с. Сребърна и с. Ветрен“;
•   Дейност 3 – Авторски надзор: Упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на СМР на строеж/обект: „Технологично обновление и модернизиране на система за външно изкуствено осветление, включително изграждане система за управление и/или мониторинг на потреблението на енергия, и съпътстващи СМР в с. Калипетрово, с. Айдемир, с. Сребърна и с. Ветрен“.
Подробно описание на всички предвидени за извършване дейности се съдържа в приложените към документацията техническа спецификация и Доклад от обследването за енергийна ефективност на уличното осветление на  с. Айдемир, с. Калипетрово, с. Сребърна и с. Ветрен от община Силистра

URL: https://app.eop.bg/today/354089

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД