Публично състезание

Обявлението е в архива.
5946798

Публикувана на: 05.04.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 1517130.68 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЪРШЕЦ

Уникален номер на поръчката: 00850-2024-0006

Проектът предвижда подмяна и реконструкция на част от уличните водопроводи и подмяна и изграждането на нови СВО за захранване на имотите в населеното място. Строителните работи по проекта обхващат ул. „Дошин вир“, ул. „Шеста“, ул. „Четвърта“, ул. „Тринадесета“, ул. „Единадесета“, ул. „Трета“, ул. „Пета“, ул. „Десета“, ул. „Дванадесета“, ул. „Билото“, ул. „Втора“ и ул. „Четиринадесета“, с. Спанчевци. Строежът е четвърта група, трета категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3, б. „б“ и „ж“ от ЗУТ и съгласно чл. 6, ал. 2, т. 8; чл. 7, ал. 1 от Наредба № 1 от 30 юли 2003 г. за Номенклатурата на видовете строежи.

Във връзка с възможността, която чл.114 от ЗОП предвижда, Възложителят посочва, че към датата на откриване на процедурата не е осигурено финансиране за обществената поръчка. В този смисъл и изпълнението на договора се отлага до датата на осигуряване на средства от Възложителя за изпълнението на обекта. Изпълнението започва след потвърждение от възложителя за осигурено финансиране и представяне от изпълнителя на определената гаранция за изпълнение. При непредставяне на гаранцията за изпълнение в посочения от възложителя срок, без наличието на обективни причини, възложителят прекратява договора. Когато след изтичане на тримесечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, всяка от страните може да поиска прекратяването му без предизвестие. Когато след изтичане на 10-месечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, договорът се счита за прекратен.

URL: https://app.eop.bg/today/376470

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД