Публично състезание

Обявлението е в архива.
5759811

Публикувана на: 01.03.2024

Краен срок: 21.03.2024

Прогнозна стойност: 201000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: В и К - СТЕНЕТО ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00655-2024-0002

Процедурата се провежда с цел избор на доставчик на нетна активна електрическа енергия, координатор на стандартна балансираща група, пълно администриране на информационния поток с Електроенергиен системен оператор  ЕАД (ЕСО) и Оператор на електропреносна мрежа (ОЕМ) и поемане на разходите за небаланси за нуждите на „В и К -Стенето” ЕООД – гр.Троян, за период от 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на потвърждение на първия график за доставка. Участникът следва да извършва доставка на необходимите количества електрическа енергия, при спазване изискванията на Закона за енергетиката, Правилата за търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ), Правилата за измерване на количеството на електрическа енергия (ПИКЕЕ) и всички приложими нормативни разпоредби.
Прогнозното количество активна нетна електрическа енергия ниско напрежение е около 564,00 MWh (петстотин шестдесет и четири мегаватчаса) годишно. Прогнозната стойност на поръчката е определена съгласно чл.21, ал.8, т.1 от ЗОП като доставката е регулярна, като при определянето й са взети предвид единичните цени от БНЕБ за последните 12 (дванадесет) месеца назад и включва: Стойността на доставката на нетна активна електрическа енергия и не включва цената на регулаторно определените цени за мрежови услуги, определената с решение на КЕВР такса /цена/ „задължения към обществото“, акциз по чл. 20, ал. 2, т.17 от ЗАДС и ЗДДС, както и начислени допълнително суми за недостиг или излишък. Прогнозната стойност на поръчката е в размер до 201 000,00 лв. (двеста и една хиляди лева) без включен ДДС за целия срок на договора – 12 (дванадесет) месеца.

URL: https://app.eop.bg/today/364355

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД