Публично състезание

Обявлението е в архива.
5529237

Публикувана на: 13.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: 390000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - СЛИВЕН ООД

Уникален номер на поръчката: 01075-2024-0001

Предмет на обществената поръчка е избор на оператор за издаване и ежемесечно зареждане на ваучери за храна на електронен ностител по НАРЕДБА № 7 ОТ 9 ЮЛИ 2003 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗДАВАНЕ И ОТНЕМАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТ КАТО ОПЕРАТОР НА ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА НА ХАРТИЕН И ЕЛЕКТРОНЕН НОСИТЕЛ, ЗА ИЗДАВАНЕ НА ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА НА ЕЛЕКТРОНЕН НОСИТЕЛ, ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ИЗДАВАНИТЕ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА НА ЕЛЕКТРОНЕН НОСИТЕЛ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТ КАТО ОПЕРАТОР  (Наредба № 7), издадена от министъра на труда и социалната политика и министър на финансите, за работещите в структурните звена на „Водоснабдяване и канализация - Сливен" ООД.
Общият брой на персонала  на “Водоснабдяване и канализация - Сливен" ООД, имащи право на ваучери за храна по Наредба № 7, е 400 към момента на откриване на поръчката, като стойността на ваучерите за храна за един работник/служител възлиза на 80.00 лв. месечно. Броят на персонала не е константна величина.
Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на база числеността на заетите лица във “Водоснабдяване и канализация - Сливен” ООД за съответния месец.
 

URL: https://app.eop.bg/today/344577

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД