Публично състезание

Обявлението е в архива.
5797680

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 12.04.2024

Прогнозна стойност: 2016270.75 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

Уникален номер на поръчката: 00017-2024-0007

Предметът на обществената поръчка предвижда обновяване и модернизация на образователната инфраструктура и среда на Второ основно училище "Христо Смирненски" - гр. Берковица (т.ч. повишаване на енергийната ефективност на сградите), чрез изграждане на благоприятна, включваща, иновативна, енергийно ефективна, подкрепяща и мотивираща образователна среда, която съдейства за повишаване мотивацията за учене и самоподготовка и подобряване на образователните резултати на учениците от училището. С проектно предложение се предвижда обновяване и модернизация на образователната среда, както и внедряването на всички задължителни ЕСМ от енергийното обследване на сградата и постигане на клас на енергопотребление "А" на сградите на Второ основно училище "Христо Смирненски".
Обществената поръчка е разделена на 4 /четири/ обособени позиции:
Обособена позиция № 1 "
Обновяване и модернизация на образователната инфраструктура и среда на Второ основно училище "Христо Смирненски“ - гр. Берковица - Основна учебна сграда" - Застроената площ на сградата е 769,54 кв.м., а разгърната застроена площ е 1692,72 кв.м.  и застроен обем 6551,60 куб. м. Предвидени са следните строителни дейности: Енергоспестяваща мярка № 1 "Топлинно изолиране на външни стени"; Енергоспестяваща мярка № 2 "Топлинно изолиране на покрив"; Енергоспестяваща мярка № 3 "Подмяна на външни прозорци и врати"; Енергоспестяваща мярка № 4  "Система за отопление - VRF система" (предвижда се монтиране на високоефективна термопомпена система тип "въздух-въздух"); Енергоспестяваща мярка № 5 "Ситема за БГВ с термопомпен агрегат" (за реализиране на спестяване при осигуряване на топла вода, проточните бойлери ще се заменят с бойлер с термопомпен агрегат); Енергоспестяваща мярка № 6 "Мярка по системата за осветление" (предвижда се подмяна на всички осветителни тела с LED такива); Енергоспестяваща мярка № 7 "Мярка по оползотворяване на енергия от възобновяем източник - фотоволтаична система" (предвижда се изграждане на фотоволтаична система за производство на електрическа енергия).
Обособена позиция № 2 "Обновяване и модернизация на образователната инфраструктура и среда на Второ основно училище "Христо Смирненски“ - гр. Берковица - Малка учебна сграда": Застроената площ на сградата е 151,35 кв.м., а разгърната застроена площ е 151,35 кв.м.  и застроен обем 393,50 куб. м. Предвидени са следните строителни дейности: Енергоспестяваща мярка № 1 "Топлинно изолиране на външни стени"; Енергоспестяваща мярка № 2 "Топлинно изолиране на покрив"; Енергоспестяваща мярка № 3 "Подмяна на външни прозорци и врати"; Енергоспестяваща мярка № 4  "Система за отопление - VRF система" (предвижда се монтиране на високоефективна термопомпена система тип "въздух-въздух"); Енергоспестяваща мярка № 5 "Мярка по системата за осветление" (предвижда се подмяна на всички осветителни тела с LED такива); Енергоспестяваща мярка № 6 "Ситема за БГВ с термопомпен агрегат" (за реализиране на спестяване при осигуряване на топла вода, проточните бойлери ще се заменят с бойлер с термопомпен агрегат);
Обособена позиция № 3 "Обновяване и модернизация на образователната инфраструктура и среда на Второ основно училище "Христо Смирненски“ - гр. Берковица - Сграда столова/работилница": Застроената площ на сградата е 341,76 кв.м., а разгърната застроена площ е 341,76 кв.м.  и застроен обем 1025,28 куб. мПредвидени са следните строителни дейности: Енергоспестяваща мярка № 1 "Топлинно изолиране на външни стени"; Енергоспестяваща мярка № 2 "Топлинно изолиране на покрив"; Енергоспестяваща мярка № 3 "Подмяна на външни прозорци и врати"; Енергоспестяваща мярка № 4  "Система за отопление - VRF система" (предвижда се монтиране на високоефективна термопомпена система тип "въздух-въздух"); Енергоспестяваща мярка № 5 "Ситема за БГВ с термопомпен агрегат" (за реализиране на спестяване при осигуряване на топла вода, проточните бойлери ще се заменят с бойлер с термопомпен агрегат); Енергоспестяваща мярка № 6 "Мярка по системата за осветление" (предвижда се подмяна на всички осветителни тела с LED такива).
Обособена позиция № 4 "Обновяване и модернизация на образователната инфраструктура и среда на Второ основно училище "Христо Смирненски“ - гр. Берковица - Физкултурен салон": Застроената площ на сградата е 210,33 кв.м., а разгърната застроена площ е 269,20 кв.м.  и застроен обем 1367,15 куб. м. Предвидени са следните строителни дейности: Енергоспестяваща мярка № 1 "Топлинно изолиране на външни стени"; Енергоспестяваща мярка № 2 "Топлинно изолиране на покрив"; Енергоспестяваща мярка № 3 "Подмяна на външни прозорци и врати"; Енергоспестяваща мярка № 4  "Система за отопление - VRF система" (предвижда се монтиране на високоефективна термопомпена система тип "въздух-въздух"); Енергоспестяваща мярка № 5 "Вентилация с канална машина термопомни и високоефективен рекуператор 80 %; Енергоспестяваща мярка № 6 "Ситема за БГВ с термопомпен агрегат" (за реализиране на спестяване при осигуряване на топла вода, проточните бойлери ще се заменят с бойлер с термопомпен агрегат); Енергоспестяваща мярка № 7 "Мярка по системата за осветление" (предвижда се подмяна на всички осветителни тела с LED такива).
За всички обособени позиции са издадени разрешения за строеж, влезли в законна сила, както и са налични инвестиционни проекти. 

URL: https://app.eop.bg/today/356349

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД