Публично състезание

Обявлението е в архива.
5756915

Публикувана на: 29.02.2024

Краен срок: 20.03.2024

Прогнозна стойност: 756964.08 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДУПНИЦА

Уникален номер на поръчката: 00418-2024-0003

„ИЗГРАЖДАНЕ НА МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР В ГРАД ДУПНИЦА, ФИНАНСИРАНО ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПО НАЦИОНАЛЕН ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ ПО ПРОЦЕДУРА „ДЕЙНОСТ 2: ИЗГРАЖДАНЕ НА МЛАДЕЖКИ ЦЕНТРОВЕ (В ГРАДОВЕ), КОИТО НЕ СА ОБЛАСТНИ)““

В рамките на настоящата обществена поръчка са включени дейности по строителство за изграждане на Младежки център в гр. Дупница. Една от целите е осигуряване на съвременна материална база, в която да се прилагат иновативни подходи за развиване на компетенции и умения за успешна реализация на пазара на труда.
В рамките на поръчката следва да бъде осъществено извършване на строително-монтажни работи в съответствие с одобрения инвестиционен проект и нормативните изисквания към строителството на територията на страната.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложените към документацията техническа спецификация и проектна документация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/358935

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД