Публично състезание

Обявлението е в архива.
5866188

Публикувана на: 25.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 199000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА АКСАКОВО

Уникален номер на поръчката: 00237-2024-0008

В изпълнение на екологичното законодателство в областта на управление на отпадъците, с оглед намаляване количествата на отпадъците за депониране и с цел предоставяне на достъпна и удобна за използване услуга от населението, предвиждаме събиране на строителни отпадъци (СО) и едрогабаритни отпадъци (ЕГО) „от врата на врата“.
Услугата е с експериментален характер и включва събиране и натоварване на отпадъци директно от дома на заявителя или кампанийно от определена точка в съответното населено място и транспортиране до „Регионално депо за неопасни отпадъци за общините Варна, Аксаково и Белослав“ (РДНО), землище на с. Въглен. Като допълнителна дейност е предвидено ръчно натоварване и изсипване от чували на строителните отпадъци с оглед последващото им предаване за оползотворяване.
Предмет на настоящата обществена поръчка е избирането на изпълнител, притежаващ професионална квалификация за упражняването на такъв вид дейност.

URL: https://app.eop.bg/today/373611

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД