Публично състезание

Обявлението е в архива.
5404692

Публикувана на: 18.12.2023

Краен срок: 18.01.2024

Прогнозна стойност: 509022.83 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА

Уникален номер на поръчката: 02882-2023-0002

Предметът на обществената поръчка включва избор на изпълнител за извършване на реконструкция, преустройство и пристройка на съществуваща сграда с идент. 07079.619.18.3 в двора на ПГМЕЕ, гр. Бургас. Планира се разширяване на сградата в южна, източна и северна посока (на изток с 1.50 м., на север с 1.25 м. и на юг с 2.30 м), като се образуват два учебни кабинета и учебна лаборатория. Следва да се обособят два учебни кабинета по 57.7 кв. м., а между тях ще е разположена учебна лаборатория с площ от 66.0 кв. м. Пред кабинетите се предвижда да се изградят изцяло остъклени зимни градини с плъзгащи се елементи, които ще се използват за изнасяне на учебния процес в определени моменти. Конструкцията е метална с термопанели и обшивка с гипскартон отвътре. Покривът е двускатен, а на топлата връзка – едноскатен.
 Също така следва да се изгради топла връзка с основната сграда на гимназията, като се предвиди възможност за бъдещо изграждане на асансьор за осигуряване на достъпна среда в цялата сграда. Изграждането на асансьор, не е предмет на текущото възлагане.
Застроената площ на сградата се увеличава от 146 кв. м. до 265.2, като в тази квадратура влиза и площта на топлата връзка.
В предмета на поръчката и техническият проект се включва и реорганизация на дворното пространство – следва да се премахнат съществуващите перголи и на тяхно място се разположат новоизградени трибуни и сцена, изработени от леки материали с метална конструкция по проект на производителя, да се подмени настилката и да се обработят зелените площи.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към настоящата документация Техническа спецификация – Раздел II.
 

URL: https://app.eop.bg/today/349438

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД