Публично състезание

Обявлението е в архива.
5269819

Публикувана на: 03.10.2023

Краен срок: 25.10.2023

Прогнозна стойност: 2800.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО - КЛИСУРА"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0435

„Доставка на очила за работещи с компютър по Наредба №7 от 15.08.2005г. за минималните изисквания за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд при работа с видеодисплеи за служители на ТП „ДГС-Клисура””

 Поръчката включва доставка на лични предпазни средства /очила за работа с компютър/ за 14 /четиринадесет/ служители на ТП „ДГС - Клисура”, с технически характеристики, подробно описани в Техническата спецификация – Приложение №2 от съответстващата документация на обществената поръчка. Изпълнителят е необходимо да изработи и достави очила за работа с видеодисплей, въз основа на представен от Възложителя списък и приложени индивидуални рецепти на служителите, след сключване на договора. Изработването на диоптрични очила с антирефлексно покритие се извършва само със съгласието на служителите, включени в списъка на възложителя. Списъкът може да бъде актуализиран и допълван до прогнозната стойност, заложена от Възложителя. Всички стъкла задължително следва да бъдат придружени с оригинален сертификат-гаранция от производителя, както и с оригиналните опаковки на стъклата, за рамките се предоставя документ, доказващ произхода им.
 

URL: https://app.eop.bg/today/332519

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД