Публично състезание

Обявлението е в архива.
5656187

Публикувана на: 27.02.2024

Краен срок: 21.03.2024

Прогнозна стойност: 190000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "ГЛАВНА ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА"

Уникален номер на поръчката: 00516-2024-0004

Процедура за избор на доставчик на нетна активна електрическа енергия на ниско напрежение и избор на координатор на балансираща група за нуждите на ИА ГИТ.  Прогнозното количество на електрическата енергия на ниско напрежение за всички обекти на възложителя е 554 376 кВтч. за срок от 12 месеца. Място на изпълнение на доставките са обектите на Възложителя посочени в т. 1.3. от Техническата спецификация.

При изготвяне на офертата участникът трябва да се придържа точно към обявените от Възложителя условия.
Участникът трябва да проучи всички указания, образци и условия в документацията. Невъзможността да предостави цялата информация, изисквана в документацията или представянето на оферта, неотговаряща на изискванията на Възложителя, посочени в документацията, е риск за участника и може да доведе до отстраняването му.
Офертата следва да отговаря на изискванията, посочени в обявлението за откриване на процедурата, настоящите указания и трябва да бъде оформена по приложените към документацията образци на приложения. Условията в образците от документацията за участие са задължителни за участниците и не могат да бъдат променяни от тях.

URL: https://app.eop.bg/today/361542

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД