Публично състезание

Обявлението е в архива.
5349491

Публикувана на: 28.11.2023

Краен срок: 15.12.2023

Прогнозна стойност: 211916.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Уникален номер на поръчката: 00073-2023-0076

Обществената поръчка включва:
            1. Дейности по абонаментна поддръжка на съществуващи системи за видеонаблюдение, изградени за нуждите на Община Велико Търново и други структури – второстепенни разпоредители с бюджет, съгласно описа по Приложение № 4 към документацията за обществена поръчка, които се изпълняват за времето на действие на договора в обем и със съдържание, съгласно Техническата спецификация.
            Изпълнителят следва да поддържа в работно състояние системите за видеонаблюдение на Възложителя за времето на действие на договора, като извършва минимум:
            - Актуален опис на всяка единица от подлежащото на обслужване оборудване на Възложителя;
            - Планова профилактика и диагностика на инсталираните системи във всеки един от обектите на територията на Община Велико Търново, по съгласуван с представител на Възложителя график, на място, в работно време: на всяко тримесечие;
            - Ремонт и настройка на дефектирали компоненти след установяване на повреда по време на извършвана профилактика;
            - Диагностициране и отстраняване на възникнали аварии на място при Възложителя в работно време след уведомяване на Изпълнителя;
            - Осигуряване на необходимите резервни елементи и/или ново оборудване: нови, оригинални и/или съвместими с техниката на Възложителя;
            - Изпълнение в съответствие с действащото в Република България законодателство, всички нормативни документи, касаещи предмета на обществената поръчка, правилници, стандарти, правила за здравословни и безопасни условия на труд;
            - Представяне на съответните удостоверяващи документи за качество и произход на компонентите, използвани при изпълнението на дейности по сервиз и поддръжка - при поискване от представител на Възложителя;
            - Предлагане в писмен вид на отчетна информация за състоянието на наличната техническа инфраструктура, обект на настоящата обществена поръчка.
            Като дял от общата прогнозна стойност на поръчката дейността заема 45,40 %.

            2. Дейности по изграждане на нови и модернизация на съществуващи системи за видеонаблюдение, в т.ч. надграждане и интегриране на съществуващи системи с централизираните системи за видеонаблюдение, които се изпълняват след възлагане от представител на Възложителя в зависимост от конкретните потребности и финансовата обезпеченост.
            След писмено уведомяване за необходимост от изграждане на нова система/точка за видеонаблюдение или модернизация на съществуваща система, подадено от представител на Възложителя, Изпълнителят се задължава да предложи Технологичен план за изграждане на нова система/ точка за видеонаблюдение, или за модернизация на съществуваща система, или за интегриране на съществуваща система с централизираните системи за видеонаблюдение („Технологичен план”, „Технологичният план”), придружен от План-сметка за изграждане (надграждане/интегриране) на обект за видеонаблюдение по образец на Възложителя (Образец № 2 към Техническата спецификация).
            Изграждането на нови и модернизацията на съществуващи системи за видеонаблюдение включва: Доставка на оборудването; Монтаж на доставеното оборудване; Интеграция на доставеното оборудване към съществуваща система на Възложителя /когато е приложимо/ и Гаранционна поддръжка – минимум 24 месеца. Като дял от общата прогнозна стойност на поръчката дейността заема 54,60%.
            Срокът за изпълнение на договора за обществена поръчка е 1 (една) година, считано от датата на сключване на договора или до достигане на сумата от 211 916,67 лв. без ДДС, в зависимост от това кое от двете събития настъпи по-рано.

URL: https://app.eop.bg/today/340711

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД