Публично състезание

Обявлението е в архива.
5490603

Публикувана на: 19.01.2024

Краен срок: 12.02.2024

Прогнозна стойност: 198000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БУРГАС

Уникален номер на поръчката: 00797-2024-0006

Настоящата поръчка е за сключване на рамково споразумение с трима изпълнители с цел да се определят условията на поръчките, които ще се възложат за период от 3 години от сключване на договор, включително относно цените, в съответствие с чл.81, ал.2 от ЗОП, с предмет:                                    
„Организиране и провеждане на събития по проекти на Община Бургас, които се финансират със средства на Община Бургас и от външни финансови инструменти“.

В изпълнение на проекти, финансирани както от различни програми, така и със средства на Община Бургас, се организират разнообразни по формат и обхват събития. Тъй като не е възможно предварително да бъдат определени точният им вид, брой и време на провеждане, както и проектите, които предстоят да бъдат одобрени и стартирани, настоящата поръчка има за цел да определи условията за възлагане на договорите на база на отделните компоненти съгласно типа събитие.

URL: https://app.eop.bg/today/352184

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД