Публично състезание

Обявлението е в архива.
5811686

Публикувана на: 21.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 916852.26 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БЕЛИЦА

Уникален номер на поръчката: 00196-2024-0004

„Избор на изпълнител за СМР на обект: „Реконструкция, рехабилитация и внедряване на мерки за енергийна ефективност в ОУ „Пейо Кр. Яворов“ – с. Горно Краище, община Белица“
включваща:
    ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1: „Внедряване на мерки за енергийна ефективност на сградата на ОУ „П.К.Яворов“, с. Горно Краище, общ. Белица“обхваща изпълнение на всички мерки за енергийна ефективност, предвидени в Доклада за обследване на енергийната ефективност и съпътстващи СМР /задължителни мерки от Техническия паспорт на сградата/
 Съгласно Доклада за обследване на енергийната ефективност са предвидени следните мерки:

  • Мярка за енергоспестяване №1: Топлинно изолиране на фасадни стени:
  • Мярка за енергоспестяване №2: Подмяна на дограма
  • Мярка за енергоспестяване №3: Топлинно изолиране на покрив
  • Мярка за енергоспестяване №4: Топлинно изолиране на подове
  • Мярка за енергоспестяване №5: Внедряване на система за отопление
  • Мярка за енергоспестяване №6: Внедряване на система за БГВ
  • Мярка за енергоспестяване №7: Подмяна на стари осветители

    В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка, са подробно описани в Техническата спецификация, приложена към настоящата документация и приложения Инвестиционен проект.

 ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 2:„Монтаж на фотоволтаична електроцентрала – ФВЕЦ за производство на електрическа енергия до 30KW“ обхваша  монтаж на фотоволтаична електроцентрала – ФВЕЦ за производство на електрическа енергия до 30KW,монтиране на  фотоволтаичната централа, предназначена за производство на електроенергия посредством директното преобразуване на слънчевата енергия в електрическа.
   Фотоволтаичната електроцентрала е предвидена да се състои от 64 фотоволтаични модула с мощност 455Wp.Модулите са подредени в групи (стрингове). Предвидени са три броя хибридни инвертори, с номинална изходна (АС) мощност от 10,0 kW за всеки един. На конструкция, която ще се достави с панелите и ще се монтира върху покрива на сградaта ще се разположат изброените панели с максимална обща DC мощност 29,120 kWр, организирани в шест стринга, свързани към три трифазни хибридни инвертора с обща трифазна мощност 30 kW. Панелите са монтирани върху конструкция за типа покрив, оразмерена да издържа теглото на модулите, снегово и ветрово натоварване съгласно констуктивно становище. Монтажната конструкция оформя редове, на които са монтирани модулите.
  В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка, в т.ч. и на настоящата обособена позиция, са подробно описани в Техническата спецификация, приложена към настоящата документация и приложения Инвестиционен проект.
 

URL: https://app.eop.bg/today/372156

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД