Публично състезание

Обявлението е в архива.
5644203

Публикувана на: 27.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 260000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕАТРАЛНО -МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТСКИ ЦЕНТЪР-ВАРНА

Уникален номер на поръчката: 03912-2024-0001

Предмет на настоящата обществена поръчка е:
,,Услуга по предоставяне за ползване и обслужване на техника за нуждите на ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТСКИ ЦЕНТЪР ВАРНА по обособени позиции“, а именно:
Обособена позиция № 1 -  Предоставяне за ползване и обслужване на професионално оборудване за озвучаване за нуждите на ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТСКИ ЦЕНТЪР ВАРНА
и
Обособена позиция № 2 – Предоставяне за ползване и обслужване на осветление и мултимедия за мероприятия, за нуждите на ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТСКИ ЦЕНТЪР ВАРНА
Обхват на обществената поръчка:
В обхвата на обособена позиция № 1 са включени дейности по предоставяне за ползване и обслужване на професионално оборудване за озвучаване за публични мероприятия за нуждите на ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТСКИ ЦЕНТЪР ВАРНА.
В обхвата на обособена позиция № 2 са включени дейности по предоставяне за ползване и обслужване на професионално оборудване за осветление и мултимедия за публични мероприятия за нуждите на ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТСКИ ЦЕНТЪР ВАРНА.
Необходимите видове и количества оборудване за всяка една от обособените позиции са посочени в Техническата спецификация - Приложение № 1 към настоящата документация.
Количествата и видовете оборудване, посочени в Техническата спецификация, са индикативни, като конкретните видове и количества на оборудването включено по всяка една обособена позиция отделно и необходими за всяко отделно мероприятие ще бъдат определяни от Възложителя в писмени заявки.
Възложителят заявява необходимите видове и количества оборудване попадащо в обхвата на дадената обособена позиция съобразно възникналите му потребности, като Възложителят не е задължен да извършва заявки за предоставяне на оборудване до пълната прогнозна стойност на обществената поръчка (важи за всяка от обособените позиции).
Изпълнението на поръчката включва доставка, монтаж, демонтаж, настройка и обслужване на заявеното от Възложителя оборудване на указаните от Възложителя места.
Процедурата ще се проведе по реда на чл. 181, ал. 2 от ЗОП при условията на чл. 61, ал. 2, 3 и 4 от ППЗОП, т. е по „Обърнат ред“.


 

URL: https://app.eop.bg/today/362656

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД