Публично състезание

Обявлението е в архива.
5937095

Публикувана на: 02.04.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 171666.66 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СИТОВО

Уникален номер на поръчката: 00630-2024-0005

Предметът на настоящата поръчка е "Доставка чрез покупка на автомобили за нуждите на Община Ситово по обособени позиции“. С настоящата поръчка се цели да бъдат избран/и изпълнител/и, които/който да извърши доставката на автомобили по обособени позиции за нуждите на Община Ситово с технически параметри посочени в техническите спецификации.
С поръчката се стреми да се получат стоки, автомобили с намалено въздействие върху околната среда през целия им жизнен цикъл, вместо стоки със същата основна функция, които иначе биха били предоставени.
За Обособена позиция №2 – важат изискванията за чистите превозни средства съгласно чл.47, ал.5 от ЗОП, тъй като изискванията за доставения автомобил е той да бъде изцяло електрически.
Предметът на поръчката/обособената позиция е свързан с доставка на нов изцяло електрически автомобил. За Обособена позиция №1 не се прилагат специалните условия за изпълнение, регламентирани в чл. 47 от ЗОП, в изпълнение на чл. 2, т. 3 от Наредба Н-21 от 19.12.2023 г. за изискванията към чистите превозни средства , със следния мотив:
Община Ситово ще спази изискванията на чл. 47, ал. 5 от Закона за обществените поръчки, както и делът на чистите превозни средства спрямо общия брой превозни средства, които са предмет на доставка или се използват за извършване на услуги по чл. 47, ал. 5 от Закона за обществените поръчки, т.е. общината ще спази необходимото процентното отношение за закупуване на автомобили.

Обособени позиции
Обществената поръчка е разделена на обособени позиции.
Обособена позиция №1 – „Доставка чрез покупка на 1 брой нов лек автомобил“
Обособена позиция №2 – „Доставка чрез покупка на 1 брой нов лек автомобил-микробус“
Обособена позиция №3 – „Доставка чрез покупка на 1 брой втора употреба МПС-пикап“.

Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка е описана и регламентирана в „Техническата спецификация“, неразделна част от указанията за участие.

Забележка: Обособена позиция №3 – „Доставка чрез покупка на 1 брой втора употреба МПС-пикап“ не е предмет на възлагане чрез настоящата обществена поръчка, тъй като, същата ще бъде извадена от общата поръчка и ще бъде възложена по реда на индивидуалната и стойност на основание чл.21, ал.6 от ЗОП, а именно чрез директно възлагане на основание чл.20, ал.4, т.3 от ЗОП.
Стойността на посочената обособена позиция е 17 500,00 лева, т.е стойността и не надхвърля 156 464 лв. и възложена при тези условия, не надхвърля 20 % (двадесет на сто)/34 333,33 лв./ от общата стойност на поръчката. 
Остатъчната стойност на поръчката, извън обособените позиции, които ще бъдат възложени по реда на чл.21, ал.6 от ЗОП е 154 166.66 лв.


 

URL: https://app.eop.bg/today/376233

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД