Публично състезание

Обявлението е в архива.
5438722

Публикувана на: 29.12.2023

Краен срок: 24.01.2024

Прогнозна стойност: 2500000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛУКОВИТ

Уникален номер на поръчката: 00369-2023-0028

“Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на обект: „Реконструкция, пристрояване, модернизация и внедряване на мерки за енергийна ефективност в сградата на спортна зала „Христо Ботев“, находяща се в УПИ I - 981, кв. 25, гр. Луковит, община Луковит с идентификатор №44327.502.981 по КК на гр. Луковит“”Обхвата на обществената поръчка включва: - Проектиране; - Упражняване на авторски надзор по време на СМР; - Извършване на строително-монтажни работи. Задачите и дейностите по настоящата обществена поръчка са описани подробно в част „Техническа спецификация“ от документацията по настоящата обществена поръчка. Залата е със застроена площ от 1038кв.м. по АПОС 1954/24.06.2009г., югозападната и част от нея е на 2 нива. На първо ниво са разположени волейболна зала, административни помещения, фитнес, котелно помещение, санитарни възли, съблекални, сервизни помещения. На второто ниво е разположена зала, която се използва за тенис на маса.
Изграждане на нова конструкция или реконструкция на съществуващата с цел осигуряване на нормативно изискуемите параметри като дължина, ширина и височина на игралното поле за волейбол. Ремонт на съществуващи обслужващи помещения и изграждане на нови при необходимост;Инвестиционния проект трябва да бъде разработен съгласно Обследване за установяване на техническите характеристики и Техническия паспорт на сградата; Осигуряване на всички мерки за енергийна ефективност заложени в изготвеното детайлно енергийно обследване на сградата. Полагане на външна топлоизолация на фасади и покриви или под покривната конструкция след преценяване целесъобразността и съгласуване с възложителя; Подмяна на стара дървена или метална дограма с нова отговаряща на изискванията и параметрите заложени в детайлното енергийно обследване на сградата; Ремонт или подмяна на покривното отводняване на сградата; Вътрешно ремонтни работи, необходими за възстановяване на експлоатационната годност на сградата; Подробни спецификации на топлоизолацията, точно измерени площи по фасади, подробна спецификация на материалите; Подробна спецификация за дограмата - изисквания към профила и стъклопакета, процент на остъкляемост и място на отваряемите прозорци. Схеми на типовете прозорци; Подробни количествено стойностни сметки за всички дейности, предмет на проектите или необходими за изпълнение на мерките от обследването;  Конструктивен проект.

URL: https://app.eop.bg/today/350349

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД