Публично състезание

Обявлението е в архива.
5289485

Публикувана на: 03.11.2023

Краен срок: 29.11.2023

Прогнозна стойност: 3450626.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТЪРГОВИЩЕ

Уникален номер на поръчката: 00299-2023-0027

„Инженеринг – (проектиране, строителство и авторски надзор) при изпълнение на  проект "Основен ремонт и внедряване на мерки за енергийна ефективност на Второ средно училище  „Професор Никола Маринов“

С настоящата процедура на възлагане следва да се осигури избран изпълнител, чрез който да се постигне цялостно, комплексно решение на инфраструктурен въпрос за обекта на обществената поръчка, а именно – въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на Второ средно училище „Проф. Никола Маринов“, гр. Търговище.
Следва да се предвидят и изпълнят дейности, в следните направления:

  • Изпълнение на дейности по основен ремонт и реконструкция на сградата;
  • Изпълнение на мерки за енергийна ефективност: * По външните сградни ограждащи елементи: + Топлинно изолиране на външни стени; + Топлинно изолиране на покрив; + Топлинно изолиране на под; + Подмяна на прозорци и врати; * По системи: + Тръбна или въздухопроводна мрежа; + Измерване, автоматизация и контрол; + Мерки по системата за БГВ; + Мерки по системите за осветление;
  • Изпълнение на мярка по оползотворяване на енергия от възобновяеми източници (ВИ): * Доставка и монтаж на фотоволтаична (ФВц) централа за собствено потребление.
  • РЗП – 5 244,25 кв.м, подлежащи на топлоизолиране: Стени – 3 476,00 кв.м; Покрив – 1 612,30 кв.м; Подмяна на неподменената дограма, монтаж на фотоволтаична инсталация и ремонт на БГВ инсталация, подмяна на осветителни тела, изграждане на асансьор и др.

ВАЖНО:  При откриване на процедурата не е осигурено финансиране. Изпълнението на Договора започва, след осигуряване на финансиране от страна на възложителя, за което възложителят уведомява писмено изпълнителя. (чл. 114 от ЗОП)

 

URL: https://app.eop.bg/today/337706

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД