Публично състезание

Обявлението е в архива.
5870365

Публикувана на: 26.03.2024

Краен срок: 17.04.2024

Прогнозна стойност: 322833.34 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТРЪН

Уникален номер на поръчката: 00147-2024-0008

Инженеринг за реконструкция и рехабилитация на водопроводи в гр. Трън по 2 (две) обособени позиции: Обособена позиция № 1: Реконструкция и рехабилитация на водопровод и 30 бр. сградни отклонения на съществуваща общинска улица „Стефан Рангелов“; Обособена позиция № 2: Реконструкция на разпределителен водопровод до ул. „Стефан Рангелов“ 320 м.
Предметът на поръчката включва изпълнение на следните дейности за обектите на съответните обособени позиции:
Дейност I – Изготвяне на инвестиционен проект във фаза Технически проект - Разработване на инвестиционен проект във фаза „технически проект“ в съответствие с  изискванията на Наредба № 4 / 2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти, другото приложимо действащо законодателство, както и заложените в Техническата спецификация изисквания за разработване на техническия проект, както и дейности, представляващи условие, следствие или допълнение към него, съобразно нормативната уредба, включително експлоатационни дружества и други органи и одобряване по реда на ЗУТ.
Дейност II - Изпълнение на СМР по реализиране на строителството на обекта - Изграждане на обекта съгласно изготвените от Изпълнителя, съгласувани и одобрени по съответния ред инвестиционни проекти, количества и видове СМР и всички дейности, отразени в Техническата спецификация, Предложението за изпълнение на поръчката и Ценовото предложение.
Дейност III - Упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на СМР на обекта - Изпълнителят упражнява авторски надзор по време на строителството чрез съответните проектанти – физически лица, имащи право да извършват авторски надзор по съответните части на проекта, съгласно чл. 162, ал. 2 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) и подзаконовите му
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към документацията технически спецификации.
 

URL: https://app.eop.bg/today/373941

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД