Публично състезание

Обявлението е в архива.
5781683

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 04.04.2024

Прогнозна стойност: 61252.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0011

Обект на обществената поръчка е доставка по смисъла на чл.3, ал.1, т.2 от Закона за обществени поръчки (ЗОП).
Прогнозната стойност на настоящата обществена поръчка е в размер на 61 252 (шестдесет и една хиляди, двеста петдесет и два) лева без ДДС.

На основание чл. 80. (1) от ППЗОП настоящата обществена поръчка се възлага като част от обществена поръчка с предмет „Доставка на почистващи препарати и хигиенни материали, необходими за дейността на „УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович“ АД“ на обща стойност 144 152 (сто четирдесет и четири хиляди сто петдесет и два) лева без ДДС. В прогнозната стойност на поръчката се включват всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката, вкл. но не само и стойността на доставката.

Поръчката е разделена на четири обособени позиции, както следва:

  • Поръчката е разделена на четири обособени позиции, както следва:
  • Обособена позиция „Доставка на почистващи препарати по чл.12 от ЗОП" с прогнозна стойност 30 900 (тридесет хиляди и деветстотин) лева без ДДС;
  • Обособена позиция „Доставка на полиетиленови пликове за смет по чл.12 от ЗОП"  с прогнозна стойност 52 000 (петдесет и две хиляди) лева без ДДС;
  • Обособена позиция „Доставка на биоциден препарат антимухъл“ с прогнозна стойност 3 500 (трихиляди и петстотин) лева без ДДС;
  • Обособена позиция„Доставка на хигиенни материали“  с прогнозна стойност  57 752 (петдесет и седем хиляди седемстотин петдесет и два лева)

Предмет на възлагане по реда на настоящата процедура са Обособена позиция „Доставка на биоциден препарат антимухъл“ и Обособена позиция„Доставка на хигиенни материали“ .

Обособени позиции „Доставка на почистващи препарати по чл.12 от ЗОП"  и „Доставка на полиетиленови пликове за смет по чл.12 от ЗОП"  ще се възложат по реда на чл.12 от ЗОП .

Участникът представя задължително оферта за всички номенклатури от съответната обособена позиция. Неоферирането на някоя номенклатурна единица е основание за отстраняване на същия от участие в процедурата за тази обособена позиция.
Не се предвижда възможност за предоставяне на варианти в офертите на участниците.

      Ако някъде в поставените технически изисквания има посочен конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход или производство, то винаги да се чете и разбира „или еквивалент”. При всички случаи възложителят ще допуска еквивалент, като доказателствената тежест за доказване на еквивалентността е на участника.

       Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя.  Възложителят не поема ангажимент да заявява прогнозното количество продукти, предмет на настоящата поръчката. Възложителят си запазва правото, съобразно своите нужди и/или при отпаднала необходимост, да не заявява посочени видове продукти. Възложителят има право да заява до 20% повече от прогнозните количестава от една или повече номенклатури, описани в Техническата спецификация – Приложение 1, но само в рамките на максималната стойност на договора.
Оферираните цени са фиксирани и не подлежат на промяна за срока на действие на договора, вкл. и при увеличаване на количества до 20%.




 

URL: https://app.eop.bg/today/367266

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД