Публично състезание

Обявлението е в архива.
5542685

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 19.03.2024

Прогнозна стойност: 812665.83 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОЛНИ ЧИФЛИК

Уникален номер на поръчката: 00466-2024-0004

Обществената поръчка е с обект строителство, по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 1, буква „б” от ЗОП за изпълнение на строеж с предмет: Строителство на обект: „Рехабилитация и модернизация на системи за външно изкуствено осветление на община Долни Чифлик " по обособени позиции, в изпълнение на Договор за изпълнение на проект № BG-RRP-4.025-0020 по Национален план за възстановяване и устойчивост, Компонент 4 „Нисковъглеродна икономика“, Инвестиция C4.I3 „Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление“.
Настоящата обществена поръчка има обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: „Доставка и монтаж на 2 374 бр. светодиодни улични осветители с различна мощност и 3 бр. автономни светодиодни (ВЕИ) осветители 20W и демонтаж на съществуващи осветители“;
Обособена позиция № 2: „Доставка и монтаж на нови средства за измерване и контрол-27 бр. табла за управление и закупуване и внедряване на Система за автоматизация и управление на системата за външно изкуствено осветление-1бр.“
В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са подробно индивидуализирани в Технически спецификации на обществената поръчка, съдържащи се отделен документ.
Обхватът на обществената поръчка включва изпълнение на строително-монтажни и ремонтни дейности, извършвани в съответствие с част трета „Строителство” от Закона за устройство на територията (ЗУТ).
Техническото изпълнение на строителството на обекта трябва да бъде в съответствие с нормативните изисквания, с одобрените проекти и подробната количествена сметка към тях, техническата спецификация на Възложителя и спецификациите на предвидените за влагане строителни продукти, материали и оборудване.

URL: https://app.eop.bg/today/360969

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД