Публично състезание

Обявлението е в архива.
5943633

Публикувана на: 04.04.2024

Краен срок: 26.04.2024

Прогнозна стойност: 17500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПАВЛИКЕНИ

Уникален номер на поръчката: 00039-2024-0009

Дейността включва упражняване на независим строителен надзор по време на строителството по смисъла на чл. 166, ал.1, т.1 от ЗУТ, да проверява и подписва на всички количествени стойностни сметки за изпълнени СМР на обекта.
Съгласно изискванията на Закона за устройство на територията, строителния надзор е неразделна част от строителния процес. Строителния надзор се упражнява от консултант за строежите от първа до четвърта категория. Тази услуга се планира с цел качествено и точно изпълнение на предвидените строително-монтажни работи и изискването на българското законодателство за съставяне и представяне на всички актове и протоколи по време на строителство. Лицето, упражняващо строителен надзор носи отговорност за:
- законосъобразното започване на строежа;
- проверка и контрол на доставените и влагани в строежа строителни продукти, с които се осигурява изпълнението на основните изисквания на към строежите в съответствие с изискванията на наредбата по чл.9, ал.2, т.5 от Закона за техническите изисквания към продуктите;
- точно изпълнение на предвидените видове и количества  строителни работи в инвестиционния проект;
- осъществяване на контрол относно пълнотата и правилно съставяне на актовете и протоколите по време на строителството;
- недопускане на увреждания на трети лица и имоти вследствие на строителството;
- осъществяване на контрол относно спазване на изискванията за здравословни и безопасни условия на труд в строителството;
 

URL: https://app.eop.bg/today/365289

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД