Публично състезание

Обявлението е в архива.
5388891

Публикувана на: 13.12.2023

Краен срок: 09.01.2024

Прогнозна стойност: 2196000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00566-2023-0025

Ремонтът по ОП №1 включва 73 броя жилищни помещения и на 41 броя санитарни възли към жилищни помещения.
Ремонтът по ОП №2 включва ремонт на 42 броя жилищни помещения, ремонт на 25 броя санитарни възли към жилищни помещения.
Ремонтът по ОП №3 включва ремонт на 25 броя жилищни помещения, ремонт на 23 броя санитарни възли към жилищни помещения.
Ремонтите по ОП№1, ОП№2 и ОП№3, ще се изпълняват, както следва:
Демонтаж на стари мебели, кухненски уреди, огледала, корнизи, осветителни тела и др., сваляне на тапети, демонтаж на подовите настилки /вкл. ръчно пренасяне, натоварване и превоз на отпадъците до специализирано депо на общината/, грундиране, обръщане около дограми, направа на шпакловка и боядисване по стени и тавани, както и лепене на гранитогрес по пода.
Относно електрическата инсталация е предвидено подмяна на старите ел. табла с ел. табло за външен монтаж с 4 бр. автоматични предпазители, монтаж на нови осветителни тела, ключове (единични/двойни), единични контакти и двойни панелни контакти.
За ремонта на санитарни възли към жилищни помещения е предвидено:
Демонтаж на дървените врати, демонтиране на оборудването за баните, като демонтираните смесителни батерии за мивки и душ-батерията се предават на Управителя - домакин на съответния вход. Разваляне на облицовките от фаянсови и теракотни плочки, демонтаж на стария водопровод и канализация, сваляне на старите покрития по тавани и всякакъв вид окачен таван, изграждане на нова водопроводна инсталация за студена вода и топла вода, скрита под мазилка, монтаж на алуминиева врата за баня, полагане на хидроизолация по стени и под, направа на нова фаянсова облицовка и настилка от гранитогрес по пода, направа на драскана мазилка над фаянс и по таван, монтаж на ново санитарно оборудване и обзавеждане.
ОП №4 „Ремонт на хоризонтални и вертикални щрангове“.
Ремонтът предвижда подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове на водопроводната инсталация, както и подмяна на водопроводната арматура – 4887 м.
  За всеки вход има изградено едно СВО, което влиза в сутерена. Главният водомерен възел развит в сутерена на сградата се състои както следва: СК, мрежест филтър, прав участък, водомер, прав участък, ОК и СК с изпразнител.
Сградната водопроводна мрежа за питейно-битови и противопожарни нужди е с полипропиленови стъклофибърни тръби, на всички отклонения за вертикалните щрангове са монтирани спирателни кранове с изпразнители. ВиК инсталацията на сградата е с изтекъл експлоатационен период, водопроводните тръби са корозирали и с лоши връзки. Има непрекъснати пробиви на вода от водопровода. Спирателните кранове са корозирали, запушени от ръжда и не работят.
  За нуждите на всеки вход битова гореща вода се осигурява от абонатна станция посредством пластинчат топлообменник за БГВ.
  Водопроводната инсталация и за топла и студена вода в сградата се изпълнява с: полипропиленови стъклофибърни тръби с възходящ наклон min 0,005м/м’; хоризонтални и вертикални клонове, от полипропиленови стъклофибърни тръби и фитинги.
Всички диаметри на водопроводната инсталация се запазват, като тръби 1” и 1 ¼” и ще бъдат подменени с полипропиленови стъклофибърни тръби с външни диаметри, съответно Ø 32 и Ø 40.
На всички ВВК в долния им край ще бъдат монтирани спирателни кранове с изпразнители.
Цялата водопроводна инсталация, която подлежи на подмяна ще бъде изолирана.
  Главните хоризонтални клонове в сутерените и вертикалните клонове за топла, студена и циркулационна тъба да се топлоизолират - минималната дебелина на топлозолацията на главните хоризонтални и вертикални клонове за студена вода 4 мм при свободно преминаване на тръбата през неотопляеми и отопляеми помещения.
Откритите водопроводни клонове да се закрепват към конструктивните елементи на сградата със скоби с гумена подложка /неподвижна опора/, така че водопроводите да не са в директен контакт с конструктивните елементи на сградата.
ПР(PPR) компенсатор ф32/40 - от висококачествен сертифициран полипропилен PP-R За компенсиране на линейните промени и отклоненията на трасето на водопроводната инсталация да се използват “O” компенсатори. Да се разделят вертикалните щрангове на повече дилатационни участъци, чрез разполагането на неподвижни опори под и над тройник или при муфа в мястото на спойката, което да предпазва от изместване на тръбопровода. При отклоненията за хоризонталния водопровод да се вземе под внимание дилатацията на вертикалния щранг.
Демонтаж на водосточни тръби ф110 и на канализационни тръби ф50 и ф110. Доставка и монтаж на водосточни тръби ф110 – 320 м, на канализационни тръби ф 50 – 60 м и ф110 – 1660 м, на ревизия за канализация ф110 – 225 бр. и на метални скоби с гумена подложка за укрепване на вертикални канализационни тръби ф110 – 2025 бр.

URL: https://app.eop.bg/today/347323

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД