Публично състезание

Обявлението е в архива.
5315448

Публикувана на: 15.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 3750.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО БОРОВО"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0492

  • Описание на предмета : Предметът на обществената поръчка включва доставка на работни дрехи, специално работно облекло и обувни изделия, посочени по вид и мярка, количество и технически изисквания за качество в Техническа спецификация – Приложение № 1 от документацията за участие.Предметът на обществената поръчка е включен в списъка по чл.12, ал.1, т.1 от Закона за обществените поръчки и на основание чл.12 във връзка с чл.80 от ППЗОП поръчката е запазена за специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания по смисъла на §2, т.46 от ДР на ЗОП или за стопанските субекти, чиято основна цел е социалното или професионалното интегриране на хора с увреждания по смисъла на §2, т.46 от ДР на ЗОП.Съгласно изискванията на чл.12, ал.5 и 6 от ЗОП, в обществената поръчка могат да участват лица, регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, както и стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, най-малко три години преди датата на  откриване на настоящата процедура. Същите следва да отговарят на условието най-малко 30 на сто от списъчния им състав да е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. Специализираните предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в обществената поръчка при условие, че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоражения и човешки ресурс. За изпълнението на условието те могат или да се позоват на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
  • В настоящата процедура могат да участват и други лица, но офертите им се разглеждат само, ако няма допуснати оферти на лица, за които поръчката е запазена.
    Възложителят не се ангажира с конкретен вид и количество артикули, посочени в Техническата спецификация. Заявените по вид и количество артикули ще са в зависимост от потребностите на Възложителя.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/342942

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД