Публично състезание

Обявлението е в архива.
5387735

Публикувана на: 12.12.2023

Краен срок: 15.01.2024

Прогнозна стойност: 198000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Военномедицинска академия

Уникален номер на поръчката: 00085-2023-0073

Обособена позиция 1:Периодична поддръжка на подови покрития във МБАЛ-София-ВМА и БПЛР-Банкя-ВМА”;
Обособена позиция 2: „Периодична поддръжка на подови покрития във МБАЛ-Варна-ВМА”.
Обект на настоящата обществена поръчка е „услуга” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.

Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в Техническата спецификация за съответната обособена позиция, ЧАСТ II от документацията за участие (Приложения № 1.1 и № 1.2 за съответната обособена позиция).
Предметът на обществената поръчка включва предоставяне на услуги по периодична поддръжка на подови покрития във ВМА и подчинените ѝ структури по обособени позиции. Услугите ще се извършват периодично след отправена от Възложителя писмена заявка до Изпълнителя. Посочените количества (обем площи за почистване и обработка) в Техническите спецификации са индикативни и извършването им зависи от текущите потребности на ВМА. В рамката на срока на договора Възложителят има право да заявява дейности по спецификацията на съответната обособена позиция до достигане на стойността на договора (пределната финансова рамка на обособената позиция), както и да не заявява извършване на дейности в случай, че такива нужди не са конкретно възникнали.
Възложителят има право да променя посочените в Част 2 „Техническа спецификация”  за съответната обособена позиция дейности, съобразно нуждите си и реалното състояние на подовите покрития, включително да се отказва от извършването на определени видове дейности, както и да заявява такива, които не са включени в техническата спецификация, но спадат и/или са необходими за изпълнение на предмета на обществената поръчка по съответната обособена позиция.
Възложителят си запазва правото при необходимост:

  • да променя посочените в Техническата спецификация по всяка обособена позиция  количества, съобразно нуждите си;
  • да се отказва от дейности, включени в спецификацията по съответната обособена позиция, в случай на промяна на нормативната уредба, структурни промени във ВМА, както и при отпадане на необходимостта от извършването им;
  • да заявява нови видове дейности, които не са включени в техническата спецификация по съответната обособена позиция, но са в изпълнение на предмета на обществената поръчка; * Под „нови видове” се има предвид: дейности, еквивалентни/сходни с включените в Техническата спецификация по съответната обособена позиция.

URL: https://app.eop.bg/today/316753

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД