Публично състезание

Обявлението е в архива.
5542664

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 18.03.2024

Прогнозна стойност: 1813893.32 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОЛНИ ЧИФЛИК

Уникален номер на поръчката: 00466-2024-0003

Обществената поръчка е с обект строителство, по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 1, буква „б” от ЗОП за изпълнение на строеж, с предмет: Строителство на обект: „Модернизация на образователната среда и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за обект ОУ „Христо Смирненски“ в с.Гроздьово, община Долни чифлик“.
Предметът на обществената поръчка обхваща строителни дейности за прилагане на мерки за енергийна ефективност на сградата на ОУ „Христо Смирненски“ в с.Гроздьово, община Долни чифлик, обл. Варна.
Предвиждат се извършване на строително-ремонтни дейности с които да се приведе сградата в съответствие с изискванията на нормативната уредба за достъпна среда, енергийна ефективност и пожарна безопасност. Модернизирането, подобряването и поддържането в изправност на сградния фонд на обекта не засягат конструкцията на сградата, не увеличават натоварванията в помещенията и чрез частична замяна на строителни елементи, със съвременни строителни системи, удовлетворяващи изискванията за безопасност при пожар, хигиена, опазване на здравето и живота на хората, безопасна експлоатация, защита от шум и опазване на околната среда, енергийна ефективност - икономия на енергия и топлосъхранение, както и изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания.

В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са подробно индивидуализирани в Техническа спецификация на обществената поръчка, съдържаща се отделен документ.
Обхватът на обществената поръчка включва изпълнение на строително-монтажни и ремонтни дейности, извършвани в съответствие с част трета „Строителство” от Закона за устройство на територията (ЗУТ).
Техническото изпълнение на строителството на обекта трябва да бъде в съответствие с нормативните изисквания, с одобрените проекти и подробната количествена сметка към тях, техническата спецификация на Възложителя и спецификациите на предвидените за влагане строителни продукти, материали и оборудване.

URL: https://app.eop.bg/today/354487

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД