Публично състезание

Обявлението е в архива.
5960320

Публикувана на: 11.04.2024

Краен срок: 02.05.2024

Прогнозна стойност: 3522324.45 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА АНТОНОВО

Уникален номер на поръчката: 00911-2024-0008

Предметът на поръчката е Реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на с. Добротица, община Антоново, област Търговище”.  Целта на възлаганите дейности е да се осигури ефикасно и ефективно водоснабдяване в предвидените райони, да се намали загубата на питейна вода и експлоатационните разходи. Също така, с реализиране на проектното намерение се предвижда да се приведе водопроводната мрежа в съответствие с екологичните норми и нормите за годност на влаганите материали. Предметът на поръчката включва извършване на Строително монтажни работи (СМР), по посочените в Количествено-стойностната сметка дейности, по части: строителна, доставка и монтаж на фасонни части и арматури, сградни отклонения, доставка и монтаж фасонни части, водомерна шахта.
За обекта има издадено Разрешение за строеж № 10 от 14.03.2024 г., от Главния архитект на община Антоново, за одобрени проектни части: Водоснабдяване, Пътна, ВОБД, ПБ, Геодезия, ПУСО и ПБЗ.
Информация относно предмета на поръчката, описание на предвидените за изпълнение дейности, в това число изисквания към начина и реда за изпълнението им се съдържат в разработения технически проект и количествено-стойностната сметка, представляващи неразделна част от документацията към настоящата обществена поръчка.

 

URL: https://app.eop.bg/today/377123

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД