Публично състезание

Обявлението е в архива.
5940277

Публикувана на: 03.04.2024

Краен срок: 26.04.2024

Прогнозна стойност: 119677.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО НЕВРОЛОГИЯ И ПСИХИАТРИЯ "СВ.НАУМ" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00826-2024-0003

Обект на настоящата обществена поръчка е доставки.
Предмет на обществената поръчка е доставка на почистващи препарати и помощни средства за хигиена за нуждите на МБАЛНП „Свети Наум” ЕАД, гр. София, съгласно утвърдена техническа спецификация.
В настоящата обществена поръчка се съдържат следните 3 обособени позиции, подробно описани в Техническата спецификация от документацията на обществената поръчка:
Обособена позиция № 1 „Измивни препарати”
Обособена позиция № 2 „Хигиенни консумативи”
Обособена позиция № 3 “Почистващи консумативи”
Оферти могат да бъдат подавани за една или за всички обособени позиции.
Обособена позиция № 1 и Обособена позиция № 3 са запазени на основание чл.12 от ЗОП за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, тъй като в Обособена позиция № 1 и Обособена позиция № 3 се съдържат стоки, включени в Списък на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки, утвърден с Решение на Министерски съвет № 591/18.07.2016г.

При възлагане на обществената поръчка по обособена позиция № 1 и обособена позиция № 3, могат да участват лица, които съгласно чл. 12, ал. 5 от ЗОП отговарят на следните условия: най-малко 30 на сто от списъчния им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение; регистрирани са като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка и могат да изпълнят най-малко 80 на сто от предмета на поръчката със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да използват на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания (съгласно чл.12, ал.6 от ЗОП).
В процедурата по възлагане на запазената обществена поръчка (по обособена позиция № 1 и обособена позиция № 3) могат да участват и  заинтересовани лица извън лицата по чл. 12 ЗОП. В такъв случай, ако са подадени заявления за участие и/или оферти както от лица, за които поръчката е запазена, така и от други лица, комисията разглежда заявлението за участие с документите по чл. 39, ал. 2 от ППЗОП на всички участници и им предоставя възможност за отстраняване на констатирани липси, непълноти или несъответствия на информацията в тях, ако има такива, а след извършване на подбора разглежда първо офертите на допуснатите лица, за които поръчката е запазена, а ако няма такива, се разглеждат офертите и на останалите допуснати лица.
 

URL: https://app.eop.bg/today/375272

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД