Публично състезание

Обявлението е в архива.
5132610

Публикувана на: 31.07.2023

Краен срок: 25.08.2023

Прогнозна стойност: 266400.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХИСАРЯ

Уникален номер на поръчката: 00188-2023-0016

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Доставка на съдове за събиране на отпадъци за нуждите на Община Хисаря, разделена в три обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: Доставка на пластмасови контейнери за разделно събиране на биоразградими отпадъци с обем минимум 1100 l;
Обособена позиция № 2:  Доставка на пластмасови контейнери за смесени битови отпадъци с обем минимум 1100 l;
Обособена позиция № 3: Доставка на подземни контейнери за смесени битови отпадъци с механизъм за отваряне с педал и съд (чувал) с обем минимум 3м³ и 1,5м³»
Предметът на настоящата обществена поръчка включва доставка на пластмасови контейнери за разделно събиране на биоразградими отпадъци с обем минимум 1100 l, пластмасови контейнери за смесени битови отпадъци с обем минимум 1100 l и подземни контейнери за смесени битови отпадъци с механизъм за отваряне с педал и съд (чувал) с обем минимум 3м³ и 1,5м³ за нуждите на община Хисаря.
Предвидените за доставка съдове по обособените позиции са, както следва:

Предметът на обособена позиция № 1 включва доставка на пластмасови контейнери за разделно събиране на биоразградими отпадъци с обем минимум 1100 l – прогнозно количество 255 бр.
Предметът на обособена позиция № 2 включва доставка на пластмасови контейнери за смесени битови отпадъци с обем минимум 1100 l - прогнозно количество 330 бр.
Придметът на обособена позиция № 3 включва доставка на подземни контейнери за смесени битови отпадъци с механизъм за отваряне с педал и съд (чувал) с обем минимум 3м³ и 1,5м³.
На основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП, обособена позиция № 3 с предмет: Доставка на подземни контейнери за смесени битови отпадъци с механизъм за отваряне с педал и съд (чувал) с обем минимум 3м³ и 1,5м³ с прогнозна стойност в размер до 30 000 лв. без ДДС, планирана като обособена позиция в настоящата поръчка, ще бъде възложена по реда на нейната индивидуална стойност - чрез директен договор, тъй като нейната обща стойност не надхвърля сумата от 156 464 лв. и същевременно нейната стойност не надхвърля 20 на сто от общата прогнозна стойност на обществената поръчка.

Обществената поръчка има за цел да бъде избран доставчик на съдове за събиране на биоразградими и смесени битови отпадъци. Община Хисаря извършва услугите по събирането и транспортирането на битовите отпадъци до съоръжения и инсталации за тяхното третиране, както и поддържането на чистотата на териториите за обществено ползване на територията на община Хисаря. За изпълнение на дейностите по чл. 62 от ЗМДТ, община Хисаря се нуждае от технически съоръжения за осъществяване на описаните по-горе услуги.
Мястото за изпълнение на поръчката е територията на община Хисаря, гр. Хисаря, ул. „Бели брези“ № 5

Към датата на откриването на обществената поръчка е осигурено частично финансиране на поръчката. Процедурата се открива при условията на чл. 114 от ЗОП, т.е. към момента на откриването е осигурено само частично финансиране. В тази връзка всяка от страните може да поиска писмено прекратяване на договора, без предизвестие, след изтичане на тримесечен срок от сключването му, в случай на неосигурено финансиране.
ЗабележкаСъгласно чл. 181, ал. 2, във връзка с чл. 104, ал. 3 от ЗОП, при провеждането на процедурата оценката на техническите и ценовите предложения на участниците ще се извърши преди разглеждане на документите за личното състояние и за съответствие с критериите за подбор.
На основание чл. 39, ал. 3, т. 1, буква „е” от ППЗОП възложителят изисква представяне на мостри на следните съдове за отпадъци - 1 бр. пластмасов контейнер за разделно събиране на биоразградими отпадъци с обем минимум 1100 l и 1 бр. пластмасов контейнер за смесени битови отпадъци с обем минимум 1100 l. Възложителят изисква представянето на мостри в Техническото предложение, които ще бъдат използвани за целите на оценка на съответствието им с изискванията към параметрите на съдовете, посочени в техническата спецификация от документацията и спрямо посоченото в техническото предложение на всеки от участниците, като могат да бъдат изследвани по всички показатели от изискванията, поставени в техническата спецификация. При получаване на опаковката с мострите се отбелязват поредният номер, датата и часът на получаването, за което на приносителя се издава документ. Входящият номер се взима от деловодството на община Хисаря, с административен адрес: гр. Хисаря, бул. „Генерал Гурко“ № 14, а мострите се оставят на адрес: гр. Хисаря, ул. „Бели брези“ № 5.
В Приложение № 1 – Технически спецификации за обособена позиция № 1 и за обособена позиция № 2 към  документацията за обществената поръчка подробно са описани техническите спецификации и изискванията към съдовете за събиране на отпадъци за двете обособени позиции

URL: https://app.eop.bg/today/319029

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД