Публично състезание

Обявлението е в архива.
5278650

Публикувана на: 17.10.2023

Краен срок: 07.11.2023

Прогнозна стойност: 37000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00026-2023-0163

В настоящата обществена поръчка се предвиждат извършване на услуги, които са включени в списък на стоките, съобразно общ терминологичен речник, предназначена за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания съгласно  чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП.
Предметът на поръчката е осъществяване на услуги за срок от 24 месеца по изпиране, отстраняване на трайно фиксирани петна, дезинфекция, изсушаване, гладене и сортиране на спално бельо, покривки, хавлиени кърпи, завеси, одеяла, олекотени завивки и възглавници и е разделен в следните обособени позиции:
Обособена позиция 1: „Услуги по изпиране на спално бельо, кърпи, покривки, завеси, одеяла и възглавници - „Стаи за гости, гр. Кърджали“ и „Къща за гости „Студен кладенец“;
Обособена позиция 2: „Услуги по изпиране на спално бельо, кърпи, покривки, завеси, одеяла и възглавници - „Стаи за гости, Предприятие ВЕЦ“, гр. Пловдив“;
Обособена позиция 3: „Услуги по изпиране на спално бельо, кърпи, покривки, завеси, одеяла и възглавници - „Стаи за гости, курорт „Чаира“, бл.2, почивна станция „Беглика“, почивна база „Бунгала Цигов Чарк“.

URL: https://app.eop.bg/today/334454

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД