Публично състезание

Обявлението е в архива.
5518439

Публикувана на: 06.02.2024

Краен срок: 28.02.2024

Прогнозна стойност: 483000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ООД

Уникален номер на поръчката: 00567-2024-0003

„Инкасиране на суми за услуги, предоставени на потребителите на „Водоснабдяване и канализация” ООД, гр. Монтана“ по пет обособени позиции

    Позиция № 1 - Инкасиране на суми в брой за В и К услуги, в обособени пунктове на изпълнителя с консумативи и софтуер на Възложителя.
    Участниците трябва да  предложат комисионна в процент, в размер до 0,8 % /нула цяло и осем процента/ от събраните суми.
    Позиция № 2 - Инкасиране на суми в брой за В и К услуги в обособени пунктове и с ресурси на изпълнителя, чрез използване на софтуер на изпълнителя.
    Размерът на комисионната в процент, предложен от участника до 2 % /два процента/ от събраните суми.
    Позиция № 3 - Инкасиране на суми в брой за В и К услуги, предоставени на потребители на В и К” ООД, гр. Монтана в обособени пунктове на изпълнителя на територията на страната, с ресурси и софтуер на изпълнителя. Преносът на информацията за преводите да е автоматичен, в Интернет базирана централизирана система.
    Участниците трябва да предложат комисионна в процент, в размер до 1,2% от събраните суми.
    Позиция № 4 - Инкасиране на суми за В и К услуги чрез директен дебит от разплащателна сметка на физически лица, дали предварително съгласие на изпълнителя, чрез използване софтуер на изпълнителя.
    Позиция № 5 - Инкасиране на суми за В и К услуги, предоставени на потребители на „В и К” ООД, гр. Монтана, чрез карти издадени от банки.
   
Всеки участник може да участва в процедурата за възлагане на обществена поръчка за една или повече обособени позиции.

Възлагането на поръчката ще разшири възможностите за разплащане с клиентите на Възложителя с цел улесняване и постигане на по-висока събираемост на ползваните от потребителите услуги, предоставени от „В и К” ООД, гр. Монтана.

Четвърта и пета обособени позиции ще се възложат по реда чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП, съгласно която разпоредба възложителите могат да възлагат директно обществени поръчки за доставки и услуги с прогнозна стойност, по-малка от 50 000 лв. без ДДС, като за тези позиции не следва да се подават оферти.
 

URL: https://app.eop.bg/today/353700

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД