Публично състезание

Обявлението е в архива.
5530575

Публикувана на: 14.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: 168775.39 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ - РАЙОН "ТРАКИЯ"

Уникален номер на поръчката: 01376-2024-0001

Обхватът на поръчката включва:
а) доставка на нетна активна електрическа енергия на 23 бр. обекта, присъединени на ниво ниско напрежение (от които 17 бр. са по стандартизиран товаров профил (СТП) и  6 бр.  с почасово измерване (ПИ) на електрическата енергия) от Изпълнител, координатор на стандартна балансираща група;
б) включване на обектите в стандартна балансираща група с координатор Изпълнителя; прогнозиране на потреблението, изготвяне и подаване на почасови дневни графици; поемане на отговорността за балансиране и всички дейности, свързани с участие в либерализирания (свободния) пазар на електрическа енергия на Възложителя;
в) заплащане на услугите за достъп до електропреносната и/или електроразпределителна мрежа, пренос на електрическата енергия през електропреносната и/или електроразпределителна мрежа (мрежови услуги), задължение към обществото, акциз и ДДС  за всички 23 бр. обекти със СТП и ПИ.

Прогнозното количество за доставка на нетна електрическа енергия за срока на договора за всичките обекти на Възложителя е 401 MWh. То има ориентировъчен характер и не обвързва Възложителя, нито да го потреби в пълен обем, нито лимитира потреблението му.

Цената за доставка на 1 MWh нетна активна електрическа енергия ниско напрежение е единна за всички тарифни зони (върхова, дневна и нощна) и се сформира от средно претеглената месечна цена за доставка на 1 MWh, съгласно Българската независима енергийна борса (БНЕБ) на пазарен сегмент „Ден напред“ (има се предвид сбора от почасовата цена на БНЕБ,  определена на пазарен сегмент „Ден напред”, изчислена за всеки час на база измерено количество енергия на Възложителя) + фиксирана  надбавка, предложена от Изпълнителя (с постоянна величина за целия срок на договора), като цената се посочва с точност до втория знак на десетичната запетая. Предложената фиксирана надбавка за 1 MWh може да е само в размер от 0,01 лв без ДДС до 9 лв без ДДС. Участник предложил фиксирана надбавка по-висока от 9 лв без ДДС ще бъде отстранен от участие в процедурата.

 

URL: https://app.eop.bg/today/359463

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД