Публично състезание

Обявлението е в архива.
5808163

Публикувана на: 20.03.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 700207.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХИСАРЯ

Уникален номер на поръчката: 00188-2024-0003

Настоящата процедура е за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Извършване на строително-монтажни работи по реконструкция на бул. „Иван Вазов“ от о. т. 19, 20, 18А, 18 към о.т. 93 гр. Хисаря – в участъка от кръстовището на бул. „Иван Вазов“ и ул. „Гео Милев“ до кръстовището на бул. „Иван Вазов“ с  ул. „Иванка Пашкулова“, включително  реконструкция на съществуващ водопровод, реконструкция и изграждане на канализационна мрежа по бул. „Иван Вазов“ от о.т. 18, 18А, 19 до о.т. 20, гр. Хисаря“
Настоящата поръчка предвижда извършване на строително-монтажни работи на бул. „Иван Вазов“ от о. т. 19, 20, 18А, 18 към о.т. 93 гр. Хисаря – в участъка от кръстовището на бул. „Иван Вазов“ и ул. „Гео Милев“ до кръстовището на бул. „Иван Вазов“ с ул. „Иванка Пашкулова“, гр. Хисаря, включително  и реконструкция на съществуващ водопровод, реконструкция и изграждане на канализационна мрежа по бул. „Иван Вазов“ от о.т. 18, 18А, 19 до о.т. 20, гр. Хисаря.  По технически характеристики булевард „Иван Вазов“ е част от първостепенната улична мрежа на гр. Хисаря, ІV-ти клас. Настилката на уличното платно е с каменни павета, ограничени с бордюри, тротоарите са с настилка от тротоарни плочи, различен вид. Дължината на пътния участък за реконструкция и благоустрояване е 315 м.
Предвижда се и реконструкция на уличния водопровод по бул. „Иван Вазов“. Съществуващият водопровод  е от стоманени тръби Ø150. Положен в източния тротоар и следва да се изнесе в уличното платно. Трасето му ще се ситуира в уличното платно, на  разстояние 1,50 м. от източният бордюр.   Дадена е подробна ситуация с оразмерителни данни, надлъжни и напречни профили, както и монтажен план на водопровода.
Изпълнението на дейностите се извършва при стриктно спазване на действащата нормативна уредба, техническата спецификация и условията в документацията за участие в процедурата. 

Обектът е ІІ-ра категория съгласно чл. 137, ал. 1, т. 2, буква „б“ от ЗУТ, чл. 4, ал. 2, т. 2 от Наредба № 1 от 30 юли 2003г. за номенклатурата на видовете строежи – за Главен водопровод; III-та категория съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3, букви „а“ и „б“ от ЗУТ,  чл. 6, ал. 1, т. 2 и чл. 6, ал. 2, т. 9 от Наредба № 1 от 30 юли 2003 г. за номенклатурата на видовете строежи – за канализация и пътна част.
Съгласно разпоредбата на чл. 13, ал. 1 от Наредба №1 от 30 юли 2003г. за номенклатурата на видовете строежи, когато строежи или части от тях попадат по един критерий в определена категория, а по друг - в по-висока, те се категоризират в по-високата категория.
Дейностите по доставка и монтаж на всички тръби и всички фасонни части и съоръжения по подмяна на водопровода, и сградните водопроводни отклонения ще се извършват от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД гр. Пловдив.

Дейностите по доставка на всички тръби и всички фасонни части и съоръжения по подмяна на канализацията, и сградните канализационни отклонения ще се извършва от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД гр. Пловдив.
Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи предмет на обществената поръчка е съгласно техническото предложение на участника в календарни дни и включва времето от откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво съгласно  Наредба № 3 от 31.07.2003г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и е до предаването на обекта/строежа от Изпълнителя с Констативен акт за установяване годността за приемане на строежа (Приложение №15 към чл. 7, ал. 3, т. 15 от Наредба № 3 от 31 юли 2003г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството).

Възложителят определя максимален срок за изпълнение 100 календарни дни за изпълнение на строително-монтажните работи.
Място на изпълнение: гр. Хисаря, община Хисаря  и офиса/офисите на Изпълнителя.
Предвидените строително-монтажни работи, предмет на настоящата обществена поръчка са подробно описани в Техническата спецификация – Приложение №1 и количествената сметка, неразделна част от документацията за обществената поръчка. Видовете СМР, които подлежат на изпълнение и техните количества са подробно описани в приложените към настоящата документация за участие Количествени сметки.

URL: https://app.eop.bg/today/369410

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД