Публично състезание

Обявлението е в архива.
5797444

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 2858662.54 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РАДОМИР

Уникален номер на поръчката: 00535-2024-0003

Проектното предложение предвижда реконструкция на общински път PER2134 от път ІІІ - 627 с. Друган - Радомир до с.Стефаново - с. Кондофрей /ІІІ - 6041/, от кръстовище с път PER 2135 (оклонение за с. Долни Раковец), до жп прелез с дължина 2410м и на участък от общински път PER 3124 /I-6/ Радомир- ж.п. гара Радомир-Борнарево, с дължина 500 м.
Проектът е в пълно съответствие с План за интегрирано развитие на община Радомир /ПИРО/ за периода 2021-2027 г. и отговаря на приоритет 3.1.1 – Поддържане в добро състояние на транспортната инфраструктура, осигуряваща балансирано развитие на общината, достъп до образователни, здравни и социални услуги в населените места, културните и туристическите забележителности.
Подобряването на инфраструктурата на общината, в т.ч. състоянието на общинската пътна мрежа, достъпността и свързаността са сред основните предпоставки за повишаване качеството на живот на населението. Един от основните приоритети на Община Радомир е решаването на проблемите на техническата инфраструктура на територията на общината. Развитието и модернизацията на техническата инфраструктура чрез възстановяване и подобряване на транспортно- експлоатационните качества и носимоспособността на настилката с оглед осигуряването на условия за безопасност на движението и за привеждането му в състояние за нормално провеждане на трафика, обслужващ населението е насочено към осигуряване на подходяща среда за живот ще подобри условията за развитие на икономиката. 
С настоящия проект ще се подобри достъпа на населението на Общината и до обществени услуги, ще се създадат условия за непрекъснат, удобен и безопасен транспорт на нейната територия.
Реализирането на проекта на Община Радомир за рехабилитация на част от общинската пътна мрежа, отговаря напълно на действителните нужди и целите му са съгласувани с приоритетите на национално, секторно, местно ниво.

URL: https://app.eop.bg/today/364309

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД