Публично състезание

Обявлението е в архива.
5480304

Публикувана на: 16.01.2024

Краен срок: 08.02.2024

Прогнозна стойност: 1498340.90 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА "ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ДИМОВ"

Уникален номер на поръчката: 00953-2024-0001

Предметът на обществената поръчка е изпълнение на строително-монтажни работи на обект:       „Център за високи постижения в професионалното образование и обучение в НПГВМ „Проф. д-р Д. Димов” – гр. Ловеч“, по следните  под обекти:
ПОД ОБЕКТ 1 - ПРЕУСТРОЙСТВО НА СЪЩЕСТВУВАЩА СГРАДА(ГАРАЖ) В УЧЕБНА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИ, ВЕТЕРИНАРНО-МЕДИЦИНСКА АМБУРАТОРИЯ ЗА УЧЕБНА И ПРАКТИЧЕСКА РАБОТА
ПОД ОБЕКТ 2 – ПРЕУСТРОЙСТВО НА СКЛАДОВА БАЗА СЪС ЗАПАЗВАНЕ НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО
ПОД ОБЕКТ 3 – СТРОИТЕЛСТВО НА ИНТЕРАКТИВНА ЗАЛА ЗА ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ
ПОД ОБЕКТ 4 - БЛАГОУСТРОЯВАНЕ НА ДВОРНО ПРОСТРАНСТВО ЗА СПОРТНИ И ИЗВЪНКЛАНИ ДЕЙНОСТИ
ПОД ОБЕКТ 5 - МОНТАЖ НА ФОТОВОЛТАИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ 30kW
Сградите на  Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“  са разположени в УПИ ІV-373 от квартал 24 по плана на гр. Ловеч, отреден „За ВМТ, общежитие, трафопост и озеленяване”.
Целта е осигуряване на модерна и високо-технологична материална база в професионални гимназии с оглед превръщането им в Центрове за високи постижения в професионалното образование и обучение (ЦВП в ПОО), които да предоставят възможност за съвременно обучение по професионална подготовка на учениците в рамките на училищното образование, отговарящо на обществените трансформации в XXI век и променящите се изисквания на пазара на труда във връзка с  НПВУ по процедура „ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕНТРОВЕ ЗА ВИСОКИ ПОСТИЖЕНИЯ В ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ”
Училищната сграда е построена през 1946., разширена през 1950г. Останалите сгради са построени в различни периоди от  20 век и за тях няма сведения
Общото физическо състояние на сгради 43952.506.373.5 /складова база/,  и 43952.506.373.7 /гараж/ за периода на експлоатация е  задоволително.
При оглед на обекта  са констатирани следните проблеми:
- ограждащите стени и покриви не са санирани и се нуждаят от ремонт.
- всички довършителни работи в помещенията на полуподземния етаж са силно амортизирани.
-  амортизирана е вътрешната дограма – врати и прозорци,
-  електрическата инсталация е силно амортизирана и рискова за здравето на децата и персонала.
-  ВиК  и ОиВ инсталации липсват.
Финансирането на обекта се извършва по Механизма за възстановяване и устойчивост, Стълб „Иновативна България“, Компонент 1 „Образование и умения“, Инвестиция 2 „Модернизация на образователна инфраструктура“, № BG-RRP-1.014 3 „Изграждане на центрове за високи постижения в професионалното образование и обучение“ за изпълнение на одобрено предложение за изпълнение на инвестиция „Изграждане на Център за високи постижения в професионалното образование и обучение в НПГВМ „Проф. д-р Димитър Димов“ гр. Ловеч“ и регистрационен номер от Информационната система за Механизма /ИСМ/ № BG-RRP-1.014-0028, Приложение ІІ, неразделна част към настоящия договор.


 

URL: https://app.eop.bg/today/351962

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД