Публично състезание

Обявлението е в архива.
5408750

Публикувана на: 19.12.2023

Краен срок: 18.01.2024

Прогнозна стойност: 168383.36 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СМОЛЯН

Уникален номер на поръчката: 00092-2023-0028

Обект на настоящата обществена поръчка е услуга по смисъла чл.3, ал.1, т.3 от ЗОП, с наименование: „ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЕРКИ ЗА ПОДМЯНА НА УРЕДИ, ВКЛЮЧВАЩИ ДЕМОНТАЖ НА СТАРИТЕ УРЕДИ/УСТРОЙСТВА ЗА БИТОВО ОТОПЛЕНИЕ ПО ПРОЕКТ „МЕРКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА АТМОСФЕРНИЯ ВЪЗДУХ В ОБЩИНА СМОЛЯН – ФАЗА 2“, ДОПУСТИМ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ПО ПРОГРАМА „ОКОЛНА СРЕДА“ 2021-2027 Г.“ ПО ПРОЦЕДУРА ЧРЕЗ ДИРЕКТНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16FFPR002-5.001 „ЗА ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ!“ ПО ПРИОРИТЕТ 5 „ВЪЗДУХ””.
Обхватът на дейностите по изпълнение най-общо включва: демонтаж на старите уреди/устройства за битово отопление на крайните получатели по проекта; обезопасяване и предотвратяване разливите на течности, използвани в старите инсталации; пренос на демонтираните стари уреди/устройства за битово отопление до входовете на жилищните сгради; и предаване за транспорт на демонтираните стари уреди/устройства за битово отопление.
Прогнозните общи количества на старите уреди/устройства за битово отопление, които следва да се демонтират, са определени по видове, както следва:
1) Печки (печки от типа на „Чудо“, готварски печки и други подобни) - 1289 броя;
2) Сухи камини – 191 броя;
3) Камини с водни ризи – 401 броя;
4) Котли (от чугун) – 234 броя;
5) Други устройства (вградени камини) - 4 броя.
Общо: 2119 броя.
Горепосочените количества (както общо, така и по отделни видове) стари уреди/устройства за битово отопление са прогнозни.
Тези количества са уговорени в полза на възложителя, като последният в рамките на определената стойност на договора за изпълнение на обществената поръчка може както да не достигне заявки за демонтаж (ведно със съпътстващите го дейности) на горепосочените прогнозни количества (както общо, така и по отделни видове) стари уреди/устройства за битово отопление, така и да надскочи същите.
Точните количества на старите уреди/устройства за битово отопление (както общо, така и по отделни видове), за  които следва да се извърши демонтаж (ведно със съпътстващите го дейности), се определят в предоставените на изпълнителя текущи месечни графици.
На изпълнителя се заплаща единствено действително заявения и извършен демонтаж (ведно със съпътстващите го дейности) на стари уреди/устройства за битово отопление по единичните цени съгласно офертата, въз основа на която е определен изпълнителят.

Таг: скраб, скрап

URL: https://app.eop.bg/today/337933

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД