Публично състезание

Обявлението е в архива.
5808128

Публикувана на: 20.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 605078.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ШАБЛА

Уникален номер на поръчката: 00997-2024-0004

„Инженеринг – проектиране, изработване, доставка, монтаж и авторски надзор на съоръжения за обществен достъп, съгласно  мярка 56 от НРПД“
Изготвяне на работен проект необходим за издаване на разрешение за поставяне;
Упражняване на авторски надзор по време на монтажните дейности;
Изготвяне на екзекутивна документация при необходимост и геодезически заснемания
с обхват на разработката;
Предварителна изработка, доставка и монтаж.
Предвижда се изграждането на входни композиции – арки от дървен импрегниран материал с табела указваща навлизането на конкретната територия.
Информационни табели състоящи се от шлайфани акациеви колове и закрепена за тях табела от закалено ламинирано стъкло, посредством неръждаема спайдър система. Стъклената табела ще е с индивидуален дизайн съобразен с околната среда, като ще бъдат принтирани стилизирани дюни и море, на фона на указателния надпис.
Дървени скари – пътеки, изработени от декинг дъски сибирска лиственица, обединени с неръждаема верига и прихванати към забити в пясъка шлайфани колове от акация. Целта е осигуряване на регулиран достъп на хората посредством устойчиво и здраво изделие, което да може лесно да бъде прибрано от терена при необходимост.
Дървена ограда – състои се от забити в пясъка дървени шлайфани акациеви колове, които са предварително разпробити и обединени с бяло полиамидно плетено въже.
За целите на проекта се предвижда използването на естествени и устойчиви на атмосферните влияния и близостта до солената морска вода материали.
 

URL: https://app.eop.bg/today/370991

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД