Публично състезание

Обявлението е в архива.
5784534

Публикувана на: 12.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 5954166.66 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БРЕЗОВО

Уникален номер на поръчката: 00362-2024-0005

Разглежданият участък е местен път- IV клас от общинската пътна мрежа. Категорията на обекта е трета съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3 от ЗУТ. За обекта има издадено Разрешение за строеж  № 22 от 07.04.2023 година и одобрен технически инвестиционен проект по част „Пътна“, част „Геодезия“, част „ПБЗ“, част „ПУСО“ и част „ПБ“. Проектната скорост е 80 км/ч. Намерението на Община Брезово, Област Пловдив е да се извърши ремонт (рехабилитация) на Общински път PDV1230 в границите на Общината. 
Началото на участъка е на км. 5+300, намиращ се на границата между общините Брезово и Раковски. Края се намира на км.10+592 при кръстовище на ОТ78 в рег. граници на с. Дрангово. Въз основа на горното се налага необходимост от рехабилитация и реконструкция на пътния участък, като се положи трайна настилка с асфалтобетоново покритие, банкети и принадлежности на пътя. Целта е да се възстановят и подобрят транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката с оглед осигуряването на условия за безопасност на движението, да се даде решение за рехабилитацията на пътя, и за привеждането му в състояние за нормално провеждане на трафика, обслужващ населените места в Община Брезово.
Местоположението на основните ориентири на обекта е определено след извършването на измерванията по време на полската работа. По-важните ориентири са: Начало на обекта: намиращ се на границата между общините Брезово и Раковски при км. 5+300,  Начало на с. Отец Кирилово при км. 6+760, Край на с. Отец Кирилово при км. 7+740, Край на обекта: кръстовище в с. Дрангово при км. 10+592,  Обща дължина на обекта: 5,292 км.
С ремонта на пътя се предвижда да се подобрят транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката с оглед осигуряване на по-добри условия за безопасност на движението и подобряване на отводняването. За целта се предвижда: Рехабилитация на пътната настилка; Изграждане на нови тротоари и бордюри; Почистване и ремонт на малките съоръжения, които са в добро състояние; Нови отводнителни пътни окопи; Стабилизиране на банкети; Направа на хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка е описана и регламентирана в „Техническата спецификация“ – Приложение № 1 и инвестиционният проект, неразделна част от документацията за участие.

 

URL: https://app.eop.bg/today/366255

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД