Публично състезание

Обявлението е в архива.
5787812

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 10.04.2024

Прогнозна стойност: 205833.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: "Многопрофилна болница за активно лечение д - р Иван Селимински - Сливен" АД

Уникален номер на поръчката: 00705-2024-0006

Изграждане на  болнично вертолетно летище на територията на МБАЛ „Д-р Иван Селимински Сливен“ АД в УПИ I,кв.306,ЦГЧ-гр.Сливен, подробно описани в Приложение №1 – Техническа спецификация.
Срок за изпълнение на СМР – не повече от 150 /сто и петдесет/ календарни дни считано от датата на предаване на обекта на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ за извършване на СМР с протокол за предаване на строителната площадка.
Описание: Площадката за кацане и обслужване на авиационна техника с необходимите съоръжения към нея за спешна болнична помощ  ще бъде разположена в свободната от сгради част на урегулиран поземлен имот I,кв.306, централна градска част  на гр.Сливен на мястото, определено от геодезическите измервания и аеронавигационното проучване, които са неразделна част от заданието за проектиране. Зоната за краен подход за излитане и кацане - FATO е с диаметър 19.50 м, зоната за безопасност е с диаметър 26.00 м, ще са разположени на мястото на съществуваща тревна площ, предварително освободена от едроразмерна растителност.

Категория на строежа е  I - ва,  по смисъла на чл. 137, ал.1, т.1, буква "а" от ЗУТ и чл. 2 и чл. 3 от Наредба № 1 от 2003 г. за номенклатурата на видовете строежи.
Гаранционни срокове на изпълненото строителство
- съгласно Наредба № 2 от 31 юли 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минималните гаранционни срокове за изпълнени строително – монтажни работи, съоръжения и строителни обекти.
Критерий за възлагане: За всяко отделно предложение, което отговаря на изискванията на Закона за обществените поръчки и условията на настоящата документация, назначената от Възложителя комисия изготвя оценка, на базата на посочения в обявлението критерий - Икономически най-изгодната оферта, която се определя въз основа на критерия  „Най-ниска цена”.

Начин на плащане:  Възложителят заплаща договорената цена по банков път, в български лева, както следва :
-           50 % авансово в срок до 5 работни дни след датата на предаване на обекта на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ за извършване на СМР;
-           50 % до 30 /тридесет/ работни дни след приключване на СМР/СРР, съставяне на Протокол/Акт /Образец 19/ за извършени СМР и представяне от Изпълнителя на данъчна фактура


 

URL: https://app.eop.bg/today/369023

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД