Публично състезание

Обявлението е в архива.
5784480

Публикувана на: 12.03.2024

Краен срок: 04.04.2024

Прогнозна стойност: 82900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0014

Обект на обществената поръчка е доставка по смисъла на чл.3, ал.1, т.2 от Закона за обществени поръчки (ЗОП).
Прогнозната стойност на настоящата обществена поръчка е в размер на 82 900 (осемдесет и две хиляди и деветстотин) лева без ДДС.

Настоящата обществена поръчка е запазена по смисъла на чл.12, ал. 2 от ЗОП и е предназначена за възлагане на участници по чл.12, ал.1, т.1 от ЗОП, тъй като в предмета ѝ са включени доставки на стоки от Списъка на стоките и услугите съобразно Общия терминологичен речник, приет с РМС №591/18.07.2016г. Когато участниците са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, същите трябва да отговарят на условията в чл.12, ал.5 и ал.6 от ЗОП. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.

В обществената поръчка могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лицата по чл.12, ал.1 от ЗОП.

На основание чл. 80. (1) от ППЗОП настоящата обществена поръчка се възлага като част от обществена поръчка с предмет „Доставка на почистващи препарати и хигиенни материали, необходими за дейността на „УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович“ АД“ на обща стойност 144 152 (сто четирдесет и четири хиляди сто петдесет и два) лева без ДДС. В прогнозната стойност на поръчката се включват всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката, вкл. но не само и стойността на доставката.
Поръчката е разделена на четири обособени позиции, както следва:

  • Обособена позиция „Доставка на почистващи препарати по чл.12 от ЗОП" с прогнозна стойност 30 900 (тридесет хиляди и деветстотин) лева без ДДС;
  • Обособена позиция „Доставка на полиетиленови пликове за смет по чл.12 от ЗОП"  с прогнозна стойност 52 000 (петдесет и две хиляди) лева без ДДС;
  • Обособена позиция „Доставка на биоциден препарат антимухъл“ с прогнозна стойност 3 500 (трихиляди и петстотин) лева без ДДС;
  • Обособена позиция„Доставка на хигиенни материали“  с прогнозна стойност  57 752 (петдесет и седем хиляди седемстотин петдесет и два лева);


Предмет на възлагане по реда на настоящата процедура са обособени позиции Доставка на почистващи препарати по чл.12 от ЗОП"  и „Доставка на полиетиленови пликове за смет по чл.12 от ЗОП"  

Обособена позиция „Доставка на биоциден препарат антимухъл“ и Обособена позиция „Доставка на хигиенни материали“  ще се възложат по реда на публично състезание по чл.178, ал.1 от ЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/368221

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД